Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretők! Buktatok már le?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők! Buktatok már le? Hogy történt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 22. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Te teregetted itt ki a szennyesedet,bocsi ,hogy van velemenyem rolad.

Remelem lebuksz majd,sajnalom a ferjed,aki az apja gyereket neveli...

Szanalmas...es meg neked all feljebb...en nem dicsekednek ezzel a helyedben..

2017. febr. 23. 17:13
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
Valoban gyomorforgato ez a sztori. Gratulalok a lelki szegenysegedhez. Hogy tudsz vajon elszamolni sajat magaddal? Beteg vagy te, az tuti. Es az ilyen meg szaporodik is. Megerett a vilag a pusztulasra. Undorito nyomorek!
2017. febr. 23. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
34%

Büdös k****.

Egy rohadt féreg vagy, halált érdemelnél, gerinctelen állat.

2017. febr. 23. 18:20
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
Csak válaszoltam a kérdésre idióták!
2017. febr. 24. 04:52
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
#3 honnan tudod biztosra hogy melyiküké,csak az egyikkel voltál ?
2017. febr. 24. 08:53
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
De sok erkölcs lovag van itt :D
2017. febr. 24. 08:55
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

11: Tehát te befizeted az adót, sosem szemeteltél, sosem csaltál, sosem hazudtál, sosem loptál. Igazi mesebeli jó ember vagy.

Érted amit mondok? Mind emberek vagyunk és mind bűnösök. Már csak ez a nagyképű magatartás, amikor a magas lóról lenézve beszélsz, ezerszer irritálóbb, mint bármilyen megcsalás.

Annyi legyen, hogy ha nő csal meg akkor ne szüljön más férfinak gyereket, ha férfi csal meg akkor ne csináljon más nőnek gyereket, meg ha vannak gyerekeik, akkor érzelmileg és anyagilag gondoskodjanak róluk.

A dugás nem egyenlő azzal, hogy nem szeretem a másikat, vagy a családunkat, gyerekeinket, el akarom hagyni őket. A dugásnak és a szeretetnek semmi köze egymáshoz. Már az előző oldalon is leírtam a nagypapám példáját.

---

Amúgy ez nem egy VÉLEMÉNYOLDAL, hanem a kérdező válaszaira kellene válaszolni segítő válaszokkal. Ha valaki feltesz egy kérdést ami nem ütközik az oldal szabályaiba, akkor arra a kérdésre kéne válaszolni, aztán pedig ha érkezik más válasz amire reagálnál, akkor még mindig A KÉRDEZŐNEK VALÓ SEGÍTÉST SZEM ELŐTT TARTVA reagálni azokra is.

2017. febr. 24. 10:35
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Jaj bocs mar...

Meg a vegen engem kialtasz ki fobunosnek...

Ettol nagyobb kiosztast szoktak kapni azok,akik pl.megbocsatanak egy felrelepest....

Akkor mi denki egy szemelyben tamad rajuk...

Most meg veded ezt a ribizlit...

Hat ez is egy velemeny....

2017. febr. 24. 11:47
 19/24 anonim ***** válasza:
25%

15#

A kislányom az apósomé. Ebben 100%-ig biztos vagyok.

2017. febr. 24. 15:40
 20/24 anonim ***** válasza:
38%
Te egy pszichopata vagy, erkölcsileg pedig konkrétan nem létezel.
2017. febr. 24. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!