Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vonzó és mennyi felesleg van? () KÉP
Figyelt kérdés
Kb 5kg van zsírban. Ha lemegy a felesleg szeretnék formálódni is. Szerintetek most milyen?
2017. márc. 12. 22:21
51/62 anonim válasza:
szerintem egy lány, aki tudja mi az hogy meta adatok, az már hülye nem lehet! :D
52/62 A kérdező kommentje:
Feltettem, egy kérdést amire jöttek szerencsére hasznos válaszok, amit köszönök. Ez volt a cél. Be tudom bizonyítani akármikor hogy én vagyok a képen mellesleg.
2017. márc. 13. 21:30
53/62 A legrosszabb válasza:
Tegyél ki egy hasonló képet magadról, egy papírlapot magad elé tartva, amin az áll, hogy "A legrosszabb nevű felhasználó egy gyökér!"
55/62 A kérdező kommentje:
Tessék: meta adatok ugyanúgy benne, körmöm, bugyim ugyanaz, a gagyi telóm minősége hogy nem fókuszáé (szériahibás).
2017. márc. 13. 22:34
56/62 A legrosszabb válasza:
Körmöd? Egyik képen sincs rajta.
57/62 anonim válasza:
56: Az első képen valóban, de amit most küldött azon rajta van. Konkrétan épp, hogy nem szúra ki a szemed. :D Azt a részt nagyította ki ha nem tévedek, azért van ott az a fekete folt.
58/62 Igen, én vagyok! :) válasza:
Még mindig megy a komolytalankodás?:D
59/62 A kérdező kommentje:
Amúgy hány kg-nak nézek ki 167cm-hez?
2017. márc. 14. 19:26
60/62 anonim válasza:
167??? Én 168 vagyok, de azt hittem sokkal magasabb vagy:D Persze a vékonyság csalóka. Én is nagyobbnak látszik tőle olykor. Magamból kiindulva 55-nél biztos nem vagy több, de inkább kevesebb. Ennyit merek mondani, szar vagyok az ilyen becslésekbe:D ( Szerintem amúgy nem lényeg, jól nézel ki. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!