Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha van néhány kiló plussz egy lányon? 10kg alatt?
Olyan 6-7 kiló felesleg van rajtam. Ruhában nem is látszik, csak ugye ha kekerül...
19/LL
Nem. Ha te nem vagy tökéletes testalkatú, nagy fenékkel, mellekkel, homokóra alkattal, össze nem érő combokkal akkor megette a fene az egészet.
Remélem, érted a célzást.
22/L
Haha. Nekem ennél több azért a súlyfeleslegem. Mégis 2 és fél éve vagyok egy olyan nővel, akit nem egy exe akart visszakapni. (tehát elég jól néz ki és az ágyban is jó :D). Szoktam kérdezgetni tőle, hogy zavarja-e meg ilyesmi, de engem szeret és elfogad így és nem mondja, hogy fogyjak le. Külöben is imád belemarkolni a popómba. Tehát nincs ezzel gond. :) A leszbikusok szerencsére nem pasik. Ugyanis volt egy olyan emberkéhez szerencsém, aki azt mondta, hogyha lefogynék, nagyon jó lennék, de előtte tett egy olyan megjegyzést is, hogy kicsi a mellem, csak azt nem érte fel ésszel, hogy a nők először onnan fogynak. Tehát mivel leszbikus vagy, megértőbb körben vagy. :D Legalábbis az én barátnőm a szemével is képes lenbe felfalni engem úgy, ahogy vagyok. :)
19/L
Dehogy zavar😊 legszexibb lányok az ilyenek😍😍
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!