Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire vonzó és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire vonzó és mennyi felesleg van? () KÉP

Figyelt kérdés

Kb 5kg van zsírban. Ha lemegy a felesleg szeretnék formálódni is. Szerintetek most milyen?

[link]

2017. márc. 12. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 Ramone ***** válasza:
Nekem így is bejönne a hölgy
2017. márc. 13. 00:22
 42/62 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem az ég adta egy világon semmi felesleg nincs rajtad. Tudom, hogy miről beszélsz a leülésnél. Én 55 kiló körül vagyok fiúként, képzelheted mennyire vékony... mégis van "hájam" ülés közben. Mindenkinek van. Azt mondanám, hogy ne törődj vele, de ahogy gondolod.

A lábadra mehetne még valami szerintem is, de igazából az se rossz. És azok a mellek... le ne fogyózd őket! :)

23/f

2017. márc. 13. 00:36
 43/62 anonim ***** válasza:
63%

Ez ÍGY JÓ.

Ha fogynál, akkor az a kebleidből történne. Ami pediglen BAJ volna!!!

2017. márc. 13. 01:01
 44/62 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem tökéletes vagy.

Hidd el a férfiak 100%-a szerint az vagy:)

2017. márc. 13. 01:50
 45/62 anonim ***** válasza:
85%
Ez most komoly kérdés?! Egy dekát sem kell fogynod, sőt, szerintem szedned kéne magadra, mert pálcikák a lábaid.
2017. márc. 13. 06:21
 46/62 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem jó alakod van, de még jobb lenne ha lemenne az az 5kg.
2017. márc. 13. 07:30
 47/62 anonim ***** válasza:
65%
Biztos egy ilyen buta csaj tisztában van azzal, hogy mik azok a meta adatok. :D Hülye troll.
2017. márc. 13. 08:03
 48/62 A kérdező kommentje:

Persze mert egy nő vagy csinos s buta vagy ronda és okos.

A lényeg lefotóztam magam és hetente fogom (nem ide..) és figyelem a változást.

2017. márc. 13. 08:10
 49/62 anonim ***** válasza:
100%

Vádlira a legnehezebb edzeni.

Alapjaiban véve szerintem nincs semmi gond az alakoddal.

Jól nézel ki, vonzó vagy, a melleid csak úgy vonzzák a férfi tekintetet.

Ne fogyókúrázz, az sosem segít, edzeni kezdj, az sem baj ah otthon kicsibe kezded, pl ezekkel a haserősítős gyakorlatokkal. Nem is annyira neheze, és pár hét után már eredménye is van.

Majd ha ez megvan akkor belekezdhetsz valami másba is, pl most divat a rúdtánc mint sport, és eléggé alakformáló az is, de lehet jóga vagy aerobik is.

Ha készítesz magadról képeket itt is nyugodtan megkérdezheted, hogy mi is látunk e különbséget, csak akkor arra figyelj, hogy ugyanabban a pózban és ugyanabban a ruhában készüljenek. Szívesen mond(ok)unk véleményt.

2017. márc. 13. 09:15
 50/62 anonim ***** válasza:
57%
A kérdésedből és válaszaidból leszűrhető, hogy nem vagy okos. Sok okos és csinos lány van, de te nem vagy az. Vagyis valószínűleg még lány sem vagy. De ez biztos, hogy nem a te képed.
2017. márc. 13. 10:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!