Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vonzó és mennyi felesleg van? () KÉP
Kb 5kg van zsírban. Ha lemegy a felesleg szeretnék formálódni is. Szerintetek most milyen?
Szerintem az ég adta egy világon semmi felesleg nincs rajtad. Tudom, hogy miről beszélsz a leülésnél. Én 55 kiló körül vagyok fiúként, képzelheted mennyire vékony... mégis van "hájam" ülés közben. Mindenkinek van. Azt mondanám, hogy ne törődj vele, de ahogy gondolod.
A lábadra mehetne még valami szerintem is, de igazából az se rossz. És azok a mellek... le ne fogyózd őket! :)
23/f
Ez ÍGY JÓ.
Ha fogynál, akkor az a kebleidből történne. Ami pediglen BAJ volna!!!
Szerintem tökéletes vagy.
Hidd el a férfiak 100%-a szerint az vagy:)
Persze mert egy nő vagy csinos s buta vagy ronda és okos.
A lényeg lefotóztam magam és hetente fogom (nem ide..) és figyelem a változást.
Vádlira a legnehezebb edzeni.
Alapjaiban véve szerintem nincs semmi gond az alakoddal.
Jól nézel ki, vonzó vagy, a melleid csak úgy vonzzák a férfi tekintetet.
Ne fogyókúrázz, az sosem segít, edzeni kezdj, az sem baj ah otthon kicsibe kezded, pl ezekkel a haserősítős gyakorlatokkal. Nem is annyira neheze, és pár hét után már eredménye is van.
Majd ha ez megvan akkor belekezdhetsz valami másba is, pl most divat a rúdtánc mint sport, és eléggé alakformáló az is, de lehet jóga vagy aerobik is.
Ha készítesz magadról képeket itt is nyugodtan megkérdezheted, hogy mi is látunk e különbséget, csak akkor arra figyelj, hogy ugyanabban a pózban és ugyanabban a ruhában készüljenek. Szívesen mond(ok)unk véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!