Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ha felesleg van rajta?
A felesleges és a köveréség két külömböző dolog.
Amikor nagyon vékony nővel szexeltem nem volt olyan jó mint egy kicsit húsosabbal (60kg körüli) hölgyel. Latin nők pl 65kg tól kezdődnek nagyobb fenék nagyobb mell. Szerintem istennők. 1x szexeltem egy ilyen igazi nagy fenekű nagy mellű nővel vékony csipő kb 70kg volt az az igazi latin csaj 2 perc alatt elsültem máodszora 5 perc alatt. (vékony nőnél kb 1-1.5 órán keresztül megy)
Az asszony is ilyesmi alkat, vékony derék, széles csípő, husis popsi, pont megfelelő méretű mellek. Imádom az alakját, annak ellenére, hogy Ő nincs megelégedve vele.
Voltam vékony nőkkel is, azzal se volt semmi gondom.
26/F
Szerintem sokkal jobb..
"Latin nők pl 65kg tól kezdődnek"
Ja, mert ha véletlenül alá kerülnek, akkor elfelejtenek spanyolul, kiszőkül a hajuk és franciául kezdenek el beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!