Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire vonzó és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire vonzó és mennyi felesleg van? () KÉP

Figyelt kérdés

Kb 5kg van zsírban. Ha lemegy a felesleg szeretnék formálódni is. Szerintetek most milyen?

[link]

2017. márc. 12. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Egyszerre nem lehet izmosodni és fogyni, vagy rosszul tudom? Én le akarom adni a hájt (mert eszem mindent jelenleg és valóban fogható hájréteg van felső/belső karon, belső combon és főleg derékon és combon). Ha lemegy akkor mehet a vádli alkotás. Jelenleg olyan mint egy 12 évesnek sajnos. Lusta is vagyok... 5kg zsír tényleg van rajtam, nagyon kevés az izom rajtam, de zsírt égetni és izmot építeni tudtommal egyszerre nem lehet.

2017. márc. 12. 22:34
 12/62 anonim ***** válasza:
38%
Én egy kövér volt képzeltem el
2017. márc. 12. 22:35
 13/62 anonim ***** válasza:
89%
Úgy látom menthetetlen vagy.
2017. márc. 12. 22:36
 14/62 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%

De lehet csak nem optimális az egyik. :D

Attól még hogy fogyni akarsz jöhet fel rád izom csak sokkal kevesebb mintha arra koncentrálnál.:)

15/62 anonim ***** válasza:
100%
Semmi felesleg! Ha a combjaid még kissé vastagabbak lennének, nekem az se lenne baj! f.
 16/62 A legrosszabb ***** válasza:
75%
Kövér vagy és igénytelen, mint egy disznó. Rajtad nem öt, hanem legalább 25 kiló felesleg tanyázik. Ideje fogyókúrázni.
2017. márc. 12. 22:38
 17/62 A kérdező kommentje:
Akkor valaki legyen szíves mondjon olyan étrendet és mozgásformát amivel a hájam lemegy a derekamról és közben izmot tudok építeni a combomra. Ez lenne a vágytam, de tudtommal nincs lokális fogyás. Még egyszer: menjen le a zsír. Utána tudom hogyan kell formásodni, edzőm is lesz. Tudom hogy genetikailag hasra és derékra hízom és nincs combom .
2017. márc. 12. 22:43
 18/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha rendbe rakod az étrendet, azzal már félig meg is oldottad a problémát. Utána már csak az a dolgod, hogy nyiss egy kérdést a megfelelő kategóriába, ahol elmagyarázzák neked, hogy mit kell csinálni.
2017. márc. 12. 22:48
 19/62 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a nők többsége örülne ha csak Ennyire nézne ki "rosszul". A derekad nem vastag. A combot se csúnya. A vádli nekem is ilyen de ez legyen a legnagyobb szépséghiban. Nem akarok tökéletes lenni.
2017. márc. 12. 22:50
 20/62 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem tökéletes az alkatod, így vagy jól ahogy vagy :) Talán a melleid kicsit nagyok, de azon meg úgysem tudsz változtatni, meg jól vagy így tényleg.
2017. márc. 12. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!