Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eropolis tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Mikor regisztráltatok? Jött össze valami? Érdemes regisztrálni hetero pasiként? Kort és nemet is írjatok.2017. márc. 11. 14:39
1/6 anonim válasza:
nagyon sokk a kamus,kevés az igazi nö
2/6 anonim válasza:
Én több emberrel is megismerkedtem ott. Van akivel hónapok óta összejárok, barátok lettünk. Van akivel randi is volt,de időhiány miatt nem lett több.
N
3/6 anonim válasza:
Nekem nem igazán jött be :S vagyis nem tetszett maga az oldal. De látod van akinek sikeres volt :) próbáld ki!
N
4/6 anonim válasza:
Én nemrég regisztráltam rá, kár hogy ingyenesen csak napi 2 üzit lehet küldeni. Meglátjuk, bár nem sok bizalmam van benne. Pedig tényleg kölcsönös örömszerzés lenne a cél nem csak ürítés. 37F
5/6 Enoid válasza:
Egy nagy kalap szar az az oldal! Amiota van szinte folyamatosan fent vagyok. A rendszere egy okádék. Most párom keres szoliba lányt de ahogy valahogy kiszimatolják., hogy van párja mindegy hogy nem párban keres hanem szoliban egyből tiltogatnak. Közben szoloként lévő nők 3ast akarnak a pasijukkal. Nem tud szoloban szolo nővel ismerkedni! Nem is értem nem e személyiségi jogokba ütközik a korlátozásuk! Had döntse már el, hogy ha egyedül keres egyedüli nőt akkor akarja e, hogy párként regisztráljin! A másik. Miért láthat az aki nem kompetens? Ha bi lezbi csajokat keres miért irhat rá férfi vagy pár? Egy bohoc oldal és csak lehuzás.
6/6 Overtake válasza:
A legszarabb oldal amivel csak életemben találkoztam. Szexpartnerkereső! 🤣 Hagyjuk már.Köze sincs hozzá. A lényeg,ha be is tévedsz erre az oldalra,bár fölösleges időpocsékolás,semmi képp sem fizess elő még a legalapabb 30 napos előfizura sem.Nem hogy 1000 ftot,még 1 Ft ot sem ér az egész. A fent lévő emberek,szemszögemből nők,50%a kamu,a maradék 50% úgy kezdi a bemutatkozását: Idézem!: " Nem keresek senkit" 🤣 Kipróbáltam,és a véleményem,hogy az EROPOLIS=0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!