Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HETERO srácok! Prosztatamasszázs? Vélemények? Tapasztalatok?
Exemmel kipróbáltam. Maga az orgazmus nem lett tőle nagyobb, az az előzetes izgatás (előjáték szex) függvénye, de az élmény és a csúcspont kicsit másmilyen.
Érdemes kipróbálni. Intenzíven izgatható, és nagyon jó ha figyelmesen csinálják.
En gondolkoztam rajta. Majd rajottem, hogy a vegbel az kimeneti nyilas.
Sose probaltam, inkabb dilibol lett volna. Nem akkora szam, mint beallitjak.
Én már próbáltam amúgy. Tehát nem ezért tettem fel a kérdést, hanem mert sok ember azt gondolja, hogy aki hetero férfiként izgatja a prosztatáját, abban biztos van homo/bi hajlam. Pedig nem feltétlenül.
Ez nem egyenlő azzal, hogy valaki azért csinálja, mert kedveli a passzív szerepet. Ez konkrétan arról szól, hogy az adott ember izgatja a prosztatáját, mert jó érzés. De nem az a jó érzés, hogy valami van a s*ggében.
Nem.
Miért?
Nem érthető?
Nem egyertelmu.
En az asszonyt kerdtem meg, pl. De inkabb a s.ggembe semmit.
Én imádom! :)
Szerintem sem a prosztata masszázs, sem az ánusz izgatása nem meleg dolog, ha egyedül, vagy lánnyal csináljuk. :) Miért ne lehetne az is jó érzés heteroként, hogy van valami a seggemben? Én szeretem amikor kitölt valami, szeretem ahogy finoman feszíti egy anál plug. :) Az ánusz izgatása önmagában is szuper jó érzés pl egy anál pluggal, ha pedig mellé a prosztata is izgatva van, az meg a legnagyobb élvezet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!