Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztatamasszázs kívülről, hogyan?
Nincs nagy tapasztalatom a férfiakkal, a harmadik párom "fogyasztom". Az elsőnél nem foglalkoztunk ilyesmivel, de a másodiknál része volt az orális szexnek, hogy közben én kívülről, a gát tájékán masszírozok, nyomok egy területet,, amire az exem mindig hevesen reagált, nagyon hamar orgazmusa lett, és elmondása szerint sokkal jobb volt így az orál, mint enélkül.
A mostani barátomat is szeretném így kényeztetni, de úgy tűnik, nem találjuk ezt a pontot. Az exnél valahogy "tömöttebb" volt az a terület, lehetett érezni a kidudorodást, azonnal tudtam, hova kell nyúlni.
De a mostani barátomnál ha arra a területre nyúlok, nem érzek semmit, mintha üres lenne az a terület, és ő sem érzi, hogy ha azon a területen próbálkozok, attól jobb lenne neki.
Biztos buta kérdés, de lehet, hogy "feljebb" helyezkedik el a prosztatája???
Benyúlni nem szeretnék, de azt nagyon szeretném, ha kívülről neki is megtalálnám azt a pontot. Hogy csináljam?
Szerintem sem lehet kívülről ingerelni. Az a rész elég érzékeny, ezért reagált rá olyan hevesen.
Ha prosztatát akarsz izgatni, akkor barátkozz meg a gondolattal, hogy azt belülről kell
#1-es: Tévedsz. Lehet kívülről masszírozni a prosztatát, nekem jobban be is jön, mint a belső.
Egyébként alkati dolog, ugyan úgy, mint a G-pont vagy a csikló mérete. Csak gyakorlással lehet megtalálni. Nálam a gát közepétől egy két centire a fenekem felé van hátrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!