Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata masszázshoz milyen póz a legjobb?
Én akarom csinálni a barátomnak, de első alkalom mindegyikőnknek. Milyen póz a legjobb amiben tudom egyszerre kényeztetni a prosztatáját, a heréit és a péniszét?
Vizes alapú síkosító jó hozzá?
Van valami amire nagyon oda kell figyelnem?
Ha az ujjaddal csinálod, nagyon vigyázz a körmöddel. Ha nagy körmöd van, vágd le, mert megsértheted vele a végbelét.
Nekem a kedvencem, amikor hanyatt fekszek, és ujjaz barátnőm, mert közben kényelmesen tud szopni is. :) A kettő együtt nagyon ütős! :) Imádom! :)
Ha a farkincát is síkosítod, lehet hogy rossz íze lesz, ha olyan a síkosító. Vegyél valami ízesítettet, de azok sem olyan túl finomak. De amúgy általában nem ártalmasak ilyen kis mennyiségben, mert pont arra tervezik, hogy az érzékeny nyálkahártyákra kenik, pl végbél, hüvely, meg elég sűrűn előfordul, hogy a szájba is jut szopáskor/nyaláskor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!