Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, izgatónak tartjátok, ha heteró férfi partneretek kedveli fenekének izgatását, esetleg behatolással, netán pegging szexszel (felcsatolhatóval)?
Sok férfi kedveli, de nem mindegyik meri ezt megosztani párjával. Van aki csak ánuszának a simogatását, nyelvel történő izgatását, de néhányan a behatolást is élvezik. A prosztata masszázst, kézzel vagy segédeszközzel, illetve felcsatolható műszerszámmal.
Meddig mennétek el, ha párotok ilyen kéréssel állna elő? Izgatónak tartanátok vagy csupán az ő kedvéért, izgalmáért tennétek meg?
Ilyet nem tudnék elképzelni.
Egy férfi feneke nálam szexuálisan teljesen tabu. A golyókat is bármikor a számba veszem, de egy férfi segg?
Nem mondom hogy szakítóok lenne, ha ilyet kérne egy férfi, de azért nagyon meglepődnék és lehet el kéne gondolkoznom a dolgainkon.
24/L
Nekem volt egy barátom, akivel együtt láttuk a Cool túra című filmet. Abban van prosztata masszázs szex.
Szenvedélyes szexuális életet éltünk, minden jó ötletre vevők voltunk. Így utánanéztünk, majd kipróbáltuk. Párom nagyon élvezte és mi tagadás engem is eléggé izgalomba hozott a dolog. Már akkoriban is kedveltem a játékos domináns szerepet, talán ezért is izgatott.
Következő a párom férjem lett. Fél év után vele is kipróbáltuk, mai napi tart. ;-)
Szerintem az régen rossz, ha egy kapcsolatban nem lehet kérni - nem nyitottak egymás igényeire. Azért ez még talán nem olyan beteg dolog, amit ne lehetne élvezni.
Az egész anál témában van egy hihetetlen izgató bizalom, kiszolgáltatottság játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!