Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pontos lett ez a férfi vonzósági kalkulátor?
Csak be kell írni a paramétereket, és kiadja százalékos értékben a vonzósági faktort, ami azt jelenti hogy mennyire vagy vonzó a nők szemében
Fejlesztési javaslatokat elfogadok
3-as: Az eredményt csak akkor jelzi, ha rákattintasz a "számolás" gombra
4-es: Így van. Mi ebben a meglepő?
73%.
2 méter magas vagyok, 17 cm-es farkú, 10-ből 7-es arcra szerintem, érettségim van mert még csak egyetemista vagyok és nincs diplomám egyelőre, 8 lánnyal szexeltem és átlagos az anyagi helyzetem.
Ez most jónak számít vagy sem?
Akkor ezek szerint egész jól működik már :)
A százaléknak önmagában nincs konkrét jelentése. Akkor lehet látni igazán az értékét, ha összehasonlítod valakiével
Ha valaki mégsem elégedett az eredménnyel, nyugodtan írjon, hogy konzultáljunk róla :D Tudom hogy még nem teljesen ökéletes az eszköz
beírtam random adatokat, hogy teszteljem.
kinézet: 5/10
vagyon: annyi, hogy azt sem tuom mire költsem
képzettség: általános
magasság: 120
pénisz: 25 cm
partnerek száma: 0
konklúzió: egy gazdag, nagyf_szú, szűz hobbit 96%-ban vonzó a nők szemében. biztosan így van, gratulálok. nagyon unatkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!