Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pontos lett ez a férfi vonzósági kalkulátor?
Csak be kell írni a paramétereket, és kiadja százalékos értékben a vonzósági faktort, ami azt jelenti hogy mennyire vagy vonzó a nők szemében
Fejlesztési javaslatokat elfogadok
79%-os lettem :D
Nagyjabol korrekt ;)
"Ezt mondjuk hagyjuk, mert nekem baromira nem vonzó egy olyan pasi, akinek mindenki megvolt a megyében."
"Akkor mégis hogy lehet, hogy már annyi lányt meghódított a megyében? :D"
Úgy, hogy az a női hozzászóló, akit idéztél, a saját hozzáállásáról írt, nem pedig X másik nőéről a megyében.
Attól, hogy egy férfi sok nővel lefeküdt, nekem még simán lehet nem vonzó, vagy kifejezetten ellenszenves, akit a közelembe sem engednék.
Másrészt szerintem van különbség a "meghódított" X nőt és a "jó volt X nőnek egy éjszakára egy dugás erejéig".
(Elhiheted, hogy sok nő szemében egy ilyen férfi semmi több, mint az a kategória nőben, akire a férfiak előszeretettel használják "az egy patront megér" kifejezést.)
A vonzósági kalkulátorról meg nem tudok vélemény mondani, nekem nem nyílik meg a link.
Mondjuk nagyjából jól tükrözi mire vágynak a nők,miközben a belsőről papolnak!!!KIPRÓBÁLTAM MIRE AD 100%-OT
A kinézet nem számít 10/5 bőven elég.Hisz az életben is így van.
Vagyon: Annyi pénzem van hogy már azt sem tudjam mire költsem) MINDEN NŐ ÁLMA!!!
Képzettség:Diploma
Magasság: 200cm ne hogy alacsonyabb legyél már mert nem tud felnézni rád a csaj.
Péniszméret: 25cm ne hogy már kicsi legyen
Eddig ennyi lánnyal szexeltél:50-et írtam már be ne hogy égessünk magunkat
Eredmény: 100%
Azt hiszem jól tükrözi a lányok mire vágynak.
A mai nők álma::::: nem érdekes hogy nézel ki,csak legyen 1 valag pénzed,nagy p.ö.c.s.ö.d. és legyél vagy 2 méter,és minimum diplomás,ja és persze hűséges,és hordozd a tenyereden a csajt. Nőknek ez az álompasi.
ÉS AMI SZÉGYEN HOGY JAVARÉSZT ÍGY IS VAN.TISZTELET ANNAK A KEVÉSKE KIVÉTELNEK.
1. beírtam a való adatokat. 63%
2. elfeleztem a farok méretet, a magasságból jócskán visszavettem, a nők számát levettem 0 -r. Csak a pénzt növeltem és így jöt ki 75% :D
3. a 2 -es beállítást csak annyit változtattam, hogy a nőket 0 -ról felvettem 33 -ra. így a 75% ból lett 55% :)
látom nagyon unatkozol! :) értem én hogy gyakorolni akarsz...
33: Ez nem hiba. Bizonyos dolgokban függsz a nőktől, másokban meg magadtól.
Senki ne jöjjön a se a "világ véleményétől teljesen független mesterrel", se a "mindenki más véleményétől folyamatosan függő lúzerrel".
Mindkettő számít! Vannak dolgok, amikben a magad által elért sikerek fontosak és vannak, amikben mások véleménye. Ne legyünk már kétszínűek. Senki nincs a skála két szélén. Igenis számítanak azok is, hogy mi mit gondolunk magunkról és azok is hogy mások mit gondolnak rólunk.
37:
"Úgy, hogy az a női hozzászóló, akit idéztél, a saját hozzáállásáról írt, nem pedig X másik nőéről a megyében. "
+1!!! - Egy női válaszolóra nem érdemes hallgatni. Férfiként a nőknél a nagy számok döntenek.
De a férfiak sokkal többször örülnek annak ha "csak" kihasználják őket szexuálisan, mint a nők.
"Oké, te gyönyörű szépség, használj ki engem is!" - Sok férfi hozzáállása bizonyos életszakaszokban ez.
Itt a link helyesen:
39:
A kérdőív a NŐK MENNYISÉGÉRE, nem a minőségére megy rá. Igenis gazdagabb, de kisebb farkú, alacsonyabb és szűz férfiként több nővel dughatsz, mint ezek fordítottjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!