Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pontos lett ez a férfi vonzósági kalkulátor?
Csak be kell írni a paramétereket, és kiadja százalékos értékben a vonzósági faktort, ami azt jelenti hogy mennyire vagy vonzó a nők szemében
Fejlesztési javaslatokat elfogadok
# 40
Köszi a linket!
Beírtam a Párom tényleges adatait, arra kijött 38 %.
Aztán kísérletezgettem, hogy melyik adat változtatása hogyan befolyásolná az "vonzóságát".
Igen vidám perceket szereznél a kalkulátorral, mert szó szerint könnyesre kacagtam magam azon, hogy amikor beírtam a 183 cm testmagassága helyett 130-at, (és közben elképzeltem mellette magamat a 177 centimmel), a 12 cm péniszméret helyett pedig beírtam 1 cm-t, akkor mindössze 2%-kal csökkent az állítólagos vonzereje női szemmel (38-ról 36 %-ra).
Nem tudom, nekem az "pár plusz centi" itt-ott valahogy nagyobb jelentőségűnek tűnt a gyakorlatban. :-))
(Pedig ha létezik olyan nő, aki a péniszméret kérdésben nem úgy gondolkozik, hogy "minél nagyobb, annál jobb", akkor én biztos, hogy ez a kategória vagyok, mert 8 centis pénisztől is lenne hüvelyi orgazmusom, 14 felett meg az én női szempontjaimmal minden plusz centi hátrány több okból, de azt őszintén szólva erős túlzásnak érzem, hogy ha nulla centit írok be ahhoz a péniszmérethez, akkor a jelenlegi 38 %-os tetszésindex helyett szintén csak 36 %-ra változik az érték. :-)))
Aztán tovább játszottam, és megtudtam, hogy ha diploma helyett 8 általánosa lenne, a testmagassága mindössze 50 cm lenne, és maradnánk a 0 cm-es pénisznél, de nagyon jól élne, akkor a jelenlegi 38 %-a helyett helyett már mindjárt 69 %-ban lenne vonzó a nők szemében, ha pedig annyi pénze lenne, hogy azt se tudná, mire költse, akkor 95%-ban lenne vonzó a nők szemében - még törpenövéssel és pénisz nélkül is. :-)))
# 42
Eleinte reális adatokat írtam be, és arra csodálkoztam rá, hogy mennyire reális vajon, hogy (egyébként változatlan adatokkal) egy 150 cm magas férfi 20 cm-es pénisszel 1 %-al vonzóbb lenne női szemmel, mint egy 180 cm magas férfi 18 cm-es pénisszel, illetve egy 150 cm magas férfi 20 centis pénisszel 5 %-al vonzóbb lenne, mint egy 18 cm magas férfi 15 cm-es pénisszel, aztán emiatt szimplán kíváncsi voltam, hogy a kalkulátor szerint melyik tartományban van jelentősége a pénisz méret, illetve a testmagasság változásának.
A kalkulátor szerint 0-14 cm között tök mindegy nőknek a méret (és gondolom, abban azért egyetértünk, hogy a 14 cm alatti pénisz méretek bőven reálisak), és jóval afelett a méret felett, ami már csak arra jó, hogy a nők 95 %-ának a méhszáját döfködje, és fájdalmat okozzon, ha a pasiban nincs annyi önkontroll és odafigyelés, még mindig előny az egyre nagyobb méret.
43 és 45:
Mondtok bőven jogos dolgokat, de ez a teszt még csak egy béta, vagyis próbaverzió. Közel sem végleges. Mint ahogy minden programnak megvannak a készülési fázisai. Sőt, még olyan is van mondjuk számítógépes játékoknál, hogy még nincs kész a játék, de odaadják embereknek, hogy játszanak velük, hogy meglássák a benne lévő hibákat mielőtt kiadnák. Ők a béta tesztelők. Most mi is ezek vagyunk.
Amúgy azt próbálgassátok, hogy mondjuk beírjátok általatok jól ismert emberek adatait. Közeli barátaitokét, családtagjaitokét, olyanokét, akiknek a legtöbb adatát ismeritek pontosan.
Összehasonlításra már most jobb ez a teszt, mint bohóckodásra (1 centis farkú, törpe milliárdos és hasonlók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!