Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek pontos lett ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pontos lett ez a férfi vonzósági kalkulátor?

Figyelt kérdés

Csak be kell írni a paramétereket, és kiadja százalékos értékben a vonzósági faktort, ami azt jelenti hogy mennyire vagy vonzó a nők szemében

Fejlesztési javaslatokat elfogadok

[link]

2016. febr. 14. 14:40
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

10:

Szerintem egy milliárdos nagyf-.aszú törpe annyi nőt dughat meg, amennyit csak akar. (Kis farokkal is egyébként)

Még jó hogy a vagyoni helyzet legutolsó opciója jelentősen feltolja a mércét.

2016. febr. 14. 15:19
 12/52 A kérdező kommentje:
10-es: Ennek a tesztelésnek úgy semmi értelme. A te random adataid a valóságtól teljesen elrugaszkodottak
2016. febr. 14. 15:19
 13/52 anonim ***** válasza:
a tesztnek eleve nem sok köze van a valósághoz. lejárt lemez sztereotípiákon alapszik
2016. febr. 14. 15:22
 14/52 anonim ***** válasza:
93%
4es vagyok. Nagyon sok sebből vérzik a dolog. Pl ha nekem 30 centis farkam lenne, nem lenne az a nő aki szóba állna velem, mert csak fájdalmat okoznék neki... Az előző tökéletesen szemlélteti, hogy mi a baj a progival, ha még nem esett volna le
2016. febr. 14. 15:27
 15/52 anonim ***** válasza:
Szerintem meg teljesen reális, tényleg ezek számítanak manapság a nőknek. Mondjuk a végzettség annyira nem, csak hogy mennyit keresel vele.
2016. febr. 14. 15:29
 16/52 anonim ***** válasza:

14: Igazad van, a százaléknak nem egyenesen arányosan kellene mennie a farokmérettel. Valahol 18-24 körül lehetne a csúcsa a görbének. A 30 centis farok szerintem már inkább hátrány, mint előny. Ennél úgy módosíthatnád, hogy görbe szerűen menje a farokméret skála. Tehát Valahol 18-24 legyen a csúcs és felette már inkább picit hátrány, mint előny. Pl egy 30 centisnek annyi pluszt adjon a farka, mint egy 14 centisnek.

15: A népesség körében végzett statisztikákból azért az derül ki, hogy a nők tartós kapcsolatra nem szívesen jönnek össze tőlük alacsonyabb végzettségű férfival. Magasabbal vagy velük hasonlóval meg igen.

2016. febr. 14. 15:34
 17/52 A kérdező kommentje:

Valóban érdemes volna a felső szélsőértékek miatt egy normál eloszlású görbére cserélnem pár függvényt

Köszönöm a javaslatot :)

2016. febr. 14. 15:37
 18/52 anonim ***** válasza:

Tippek a fejlesztésre:

-Kor. A nőknél durván a 25-30 éves férfiak a legsikeresebbek. Ugyanaz a férfi durván 30 évesen kaphatja meg a legtöbb nőt önmagához képest. 18 évesen vagy 40 évesen kevesebbet. A görbe 28-32 körül tetőzzön, 25 és 35 évnél legyen egyforma átlagos és 18 és 40 évnél (vagy afelett és alatt) szintén a legalacsonyabb

-BMI, vagyis testtömegindex, amit bárki kiszámolhat a testtömegből és magasságból. Lehetsz 2 méteres, ha mellé 130 kiló vagy. Elég egyszerű ezt is belekalkulálni. Férfiként a legjobb 20-24, átlagos a 24-27 és a legrosszabb a 20 alatti vagy a 27 feletti.

-Mekkora szociális hálód van?

A: Egyedül vagyok az életben (Legrosszabb)

B: Van néhány közeli barátom, de amúgy nincsenek szociális kapcsolataim, kevés emberrel találkozom, a szabad estéimen sokszor otthon vagyok (Átlagos)

C: vannak barátaim és van sok haver és ismerős, aki kedvel és ismer engem; nagyon sokan tudják hogy komoly kapcsolati hálóm van (Legjobb)

-A családodon kívül szoktak másokat nevettető embernek tartani téged és őszintén értékelni azt, amikor humoros vagy?

A: Nem (Legrosszabb)

B: CSak pár ember (Átlagos)

C: Szinte mindenki megérti a humorom és azt mondaná vicces dolgokat szoktam mondani (Legjobb)

-Ha meglátsz egy neked tetsző, de totál ismeretlen lányt valahol (buli, utca, bolt, suli/munkahely, tömegközlekedés, stb), mennyi idő után mész oda hozzá?

A: Egyből, gondolkodás nélkül. (Legjobb)

B: Várok pár percet, vagy pár tíz percet a megfelelő alkalomra és közben szemmel tartom őt, de általában odamegyek. (Átlagos)

C: Soha. Szinte egyátlalán nem merek odamenni nekem tetsző, ismeretlen nőkhöz. (Legrosszabb)

-Melyikkel írnád le leginkább a ruházkodásod tetőtől talpig?

A: Mindig új ruhákban járok szinte és követem az aktuális divatokat, próbálok jól kinézni. (Legjobb)

B: Próbálok jól kinézni és jó megjelenésű lenni, de elég ritkán veszek új ruhákat. Nem követek konkrét stílusirányzatot. (Átlagos)

C: Megvan a saját stílusom (rocker, rapper, suttyó, bőrfejű, csöves, stb-stb) és nem érdekel mit gondolnak róla mások (Legrosszabb)

D: Ami a turiban a legolcsóbban kapható/Amit anya vesz nekem. (Leges-legrosszabb)

2016. febr. 14. 15:37
 19/52 anonim ***** válasza:

18:

A BMI kerüljön be, de persze önmagában a magasság is maradjon bent. Lehet tökéletes BMI-d, ha közben nagyon alacsony vagy...

Szóval legyen BMI és külön magasság is, úgy a legjobb.

2016. febr. 14. 15:39
 20/52 A kérdező kommentje:

köszönöm

Még a héten várom a javaslatokat, aztán jövő héten összerakom a végleges verziót

2016. febr. 14. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!