Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek pontos lett ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek pontos lett ez a férfi vonzósági kalkulátor?

Figyelt kérdés

Csak be kell írni a paramétereket, és kiadja százalékos értékben a vonzósági faktort, ami azt jelenti hogy mennyire vagy vonzó a nők szemében

Fejlesztési javaslatokat elfogadok

[link]

2016. febr. 14. 14:40
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Mármint a jövő hét végén készítem el az újat, addig jöhetnek az észrevételek :D
2016. febr. 14. 15:41
 22/52 anonim ***** válasza:

Semmi értelme.

Egyrészt: az, hogy a csajok szerint 10/hányas vagy, már eleve azt mutatja, hogy mennyire vagy vonzó a nőknek.

Ahogy az is, hogy eddig hány nővel szexeltél. Ezt mondjuk hagyjuk, mert nekem baromira nem vonzó egy olyan pasi, akinek mindenki megvolt a megyében.

De tény, hogy ha a pasi nem vonzó, ez a szám alacsony, ha igen, akkor magasabb.

Ha extrém magas, én onnantól mínuszolnék: azzal valami bibi van, aki ezer nőből egyet se tud megtartani, illetve egynek se kell.

A pénisz méret és a vagyoni helyzet nem azt mutatja, hogy mennyire vonzó, tehát első blikkre mennyire tartja egy szimpinek. Ha csak nem pucéran, nyitott pénztárcával flangál az utcán.

Ez inkább azt mutatja, milyen eséllyel fogja megtartani a nőjét.

Egyébként ezt leszámítva tiszta hül.yeség az egész.

Kitölti egy pasi, megnézi, hogy 76%, ejj de csuhajja!

Aztán odamegy egy csajhoz, és elküldi a pi.csába.

Vagy kijön az eredmény, hogy 12%. Ennek ellenére este meg becsajozik.

Nem ez lenne a lényeg? Hogy adott csajnál mekkora esélyetek van?

Mert konkrétan kitörölheted a se.gged a százalékokkal, ha pont azokhoz mész oda, akik elhajtanak a búsba, és észre se veszed azt a két-három csajt, aki szívesen összejönne veled.

Egyébként: amint egy pasi ezt kitölti, és komolyan is veszi, nálam a vonzereje egyenlő lesz a nullával. Na ilyenkor mi van?!

22/l

2016. febr. 14. 15:42
 23/52 anonim ***** válasza:

"Ezt mondjuk hagyjuk, mert nekem baromira nem vonzó egy olyan pasi, akinek mindenki megvolt a megyében."

A hét vicce :DDDDD

2016. febr. 14. 15:47
 24/52 A kérdező kommentje:

"Ezt mondjuk hagyjuk, mert nekem baromira nem vonzó egy olyan pasi, akinek mindenki megvolt a megyében."

Akkor mégis hogy lehet, hogy már annyi lányt meghódított a megyében? :D

Egyébként ha valóban visszautasítanád, akkor te vagy az az 1%. Szóval a kalkulátor továbbra is helytálló

2016. febr. 14. 15:49
 25/52 anonim ***** válasza:
úgy lehet, hogy gerinctelen. összehazudik fűt-fát, és így lesz meg neki majdnem mindenki a megyében. kivéve azok, akiknek van elég esze, hogy átlássanak az ilyen emberek játszmáin.
2016. febr. 14. 15:52
 26/52 anonim ***** válasza:
8%

"úgy lehet, hogy gerinctelen. összehazudik fűt-fát"

Ezek még külön pozitívumok nálatok nőknél.

2016. febr. 14. 15:53
 27/52 anonim ***** válasza:
csak azoknál, akik tanulatlanok vagy még éretlenek.
2016. febr. 14. 15:54
 28/52 A kérdező kommentje:

25-ös:

Az igazat kell beírni a kalkulátorba. Ha belehazudsz 1000 lányt, akkor nyilván hülyeség jön ki

2016. febr. 14. 15:55
 29/52 anonim ***** válasza:

22:

"Egyébként: amint egy pasi ezt kitölti, és komolyan is veszi, nálam a vonzereje egyenlő lesz a nullával. Na ilyenkor mi van?! "

Ilyenkor csak egy értelmi fogyatékos férfi mondaná el neked, hogy kitöltötte. Nyilván mind titkolná előled.

"Nem ez lenne a lényeg? Hogy adott csajnál mekkora esélyetek van? "

NEM. MERT A FÉRFIAKNAK A NAGY SZÁMOK TÖRVÉNYE SZERINT KELL MŰKÖDNI. Te hány férfihoz mész oda aki tetszik neked? Egyhez se? Évente kettőhöz? Ja hogy úgy! Hát mi férfiak vagyunk a kezdeményezőek, ezért. Szerinted mi van ha én odamegyek 100 lányhoz, akiből 98 elutasít, de 2-t megdugok? BOLDOGSÁG VAN! Nem azon sírok hogy 98 elküldött, hanem hogy megdugtam kettőt.

"Péniszméret és vagyon nem számít"

MINKETTŐ ÖNBIZALMAT AD VAGY VESZ EL A FÉRFITÓL. Egy ugyanolyan arcú, testalkatú, öltözködésű férfiak közül a kisfarkú és csóró sokkal kevésbé lesz vonzóbb a nőknek, mert emiatt KEVESEBB AZ ÖNBIZALMA IS. A nagyfarkú gazdag pedig vonzóbb lesz, mert neki van is önbizalma ezek miatt.

2016. febr. 14. 15:56
 30/52 anonim ***** válasza:

Esetleg testalkat:

-Melyik illik a te testalkatodra ezek közül leginkább?

A: Sportos, erősen izmos, kigyúrt, ruhán keresztül is látszó izomfelépítéssel tetőtől talpig (Jó/Legjobb)

B: Sportos, szálkás, vállas, atlétikus, akin látszik hogy foglalkozik a testével rendszeresen (Legjobb)

C: Átlagos, "bőrös-húsos", talán vállas is, itt-ott löttyedt, aki azért se nem kövér, se nem vékony. Tényleg átlagos. (Átlagos)

D: Vékony, csontos, sok borda látszik ki, kisfiús alkat, nyaktól lefelé maximum a bőröm löttyedtségéből és a szőrből mondják meg hány éves vagyok (Rossz)

E: Macis, kövér, testes, hasas, túlsúlyos. (Rossz)

Kérdező:

Ha megcsináltál egy még újabb verziót, nagyon szeretnélek megkérni hogy küldd már el a linkjét privát üzenetben is nekem, a 48%-os válaszolónak. Nagyon kíváncsi vagyok rá.

2016. febr. 14. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!