Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hölgyek, izgatónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, izgatónak tartjátok, ha heteró férfi partneretek kedveli fenekének izgatását, esetleg behatolással, netán pegging szexszel (felcsatolhatóval)?

Figyelt kérdés

Sok férfi kedveli, de nem mindegyik meri ezt megosztani párjával. Van aki csak ánuszának a simogatását, nyelvel történő izgatását, de néhányan a behatolást is élvezik. A prosztata masszázst, kézzel vagy segédeszközzel, illetve felcsatolható műszerszámmal.

Meddig mennétek el, ha párotok ilyen kéréssel állna elő? Izgatónak tartanátok vagy csupán az ő kedvéért, izgalmáért tennétek meg?

2016. febr. 15. 12:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

megszerettem...de az eléjén eléggé izé volt.

a felcsatolhatós verzió van nálunk "forgalomban"

2016. febr. 16. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

joe38.

te tök hülye vagy.

az hogy szeretem azt,hogy birizgálja a lyukam esetleg meg is dugja a BARÁTNŐM nem jelenti,hogy buza vagyok,vagy langyi.

ez kb.olyan okfejtés,hogy: aki szeret fáramászni az majom.

2016. febr. 16. 19:50
 13/17 sanyó9999 ***** válasza:
100%

Én nem értem,akik itt homosexet emlegetnek !A fiúknak prosztatájuk van amit lehet izgatni Ennek ,sok megoldása lehetséges.2 gyermek boldog apja vagyok! 38.ill.39. évesek .Lány,és fiu.A feleségemel kb.30 éve jöttünk rá,hogy mit szeretünk.illetve már igényelünk is mert ez igen kellemessé teszi az együttlétünket.

Igen ,ajánlom mindenkinek .

2016. febr. 16. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 3-as. Gondolom a női segg az teljesen más. Ha te kérnéd hogy dugjon seggbe, aztán emiatt elhagyna. Akkor fel lennél háborodva.. ehh
2016. febr. 16. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:

12-es! Lájkolnám a hozzászólásod, ha lehetne! :-)

Hasonlatod nagyon jó!!! :-D

sanyó9999! A te reagálásoddal is egyetértek!

joe38. szerintem is hülyeségeket írt!

A férfi análszexnek lehet köze a homoszexualitáshoz, vagy a biszexualitáshoz, de nem feltétlenül van így. Számtalan olyan heteró férfi és nő van, aki érdekes fétisekkel rendelkezik, ám ezek nagy része nem beteges, vagy szélsőséges.

A kérdéses témát tekintve nézzük meg a másik szereplőt is, a nőt. Az a nő, aki élvezettel játszik ilyet (férfi) párjával, az is meleg lenne? Ha izgalommal vesz fel/ csatol fel műpéniszt és ... Nem feltétlenül leszbikus! Sőt, nem feltétlenül domináns.

2016. febr. 17. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:

A sok negatív miatt írok csak,mert miért nem tesztek különbséget ?!

Csak ha nő birizgál a lukam(ban)körül,/mivel nőirányú a kapcsolat!/, az izgat,minthogy ffi kelljen hozzá.

Ezért homároznak?

2016. márc. 20. 06:36
 17/17 anonim ***** válasza:

12, 15 és a többiek:

De miért csak azt kell nézni, hogy valami jó érzés-e vagy sem? Ennyi? Minden dolgot a világon ezen egy szempont alapján kell vizsgálni, hogy te megcsinálnád-e azt vagy sem? Hogy jó érzés? Ha van bármi a világon, amiről döntened kell hogy ezt most megcsinálod-e magaddal vagy sem, akkor az egyetlen létező szempont hogy az most jó érzés lenne-e vagy sem.

2016. márc. 20. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!