Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lánnyal tapasztalatok? Szerintetek?
18F
Tetszik egy csaj az iskolában. Már egy ideje.
Viszont csak 15 éves. Olyan aki annyinak néz ki ahány éves. Nem néz ki idősebbnek. Pici,nagyon aranyosan szép. Belsőre is passzol. És még szűz természetesen.
Nekem már volt barátnőm,de ő 17 volt,ráadásul idősebbnek is nézett ki.
Mivel nekem már szexre van szükségem így nem tudom mire számítsak.
Ha erre kerülne a sor nem biztos hogy képes lennék rá mert én még a kis tinit látom benne :/
Pár hónapig türelmes vagyok,de egyre inkább előjön belőlem utána szexéhség.
Meddig kell náluk várni általában mire készen állnak rá?
Ha megtenném,nekem teljesen olyan érzésem lenne utána mintha megrontottam volna egy kislányt vagy nem tudom. Szerintetek?
De nyilván törlik a kérdést hiába vagyok 18. Éljen a gyk morál👏
Az az oldal mottója hogy "amit máshol nem mertél itt megkérdezheted"...hát nekem nem úgy tűnik. Inkább törlik.
15 évesen fiatal még ehhez, én a helyedben, ha nem tudnék lemondani a sexről, lemondanék a lányról, vsgy ez, vagy az
3 ev nem sok, de ebben a korban meg igen
Szerintem fokozatosan merüljetek el a testi szerelemben, úgy a legjobb mindenkiek.
Amúgy 15 évessel törvényes minden, amit ő is akar.
ma 17:16
Ez mióta büntetendő? Idióta.
Szerelemből jönnék vele össze természetesen. Várni tudnék,csak nem jó érzés hosszútávon.
És ez miért lenne rossz dolog?! Nem véletlen hívják szeretkezésnek legjobb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!