Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már fiatalabb fiúval? És fiúk voltatok már idősebb lánnyal? Milyen volt? Tapasztalatok?
Igen. 19 éves lány vagyok,és 17 éves fiúval voltam együtt (bár ránézésre simán rávágnám a 20-at).
Jó volt nagyon,nagyon egymásra tudtunk hangolódni és odatette magát a srác. Bármikor szexelnék vele újra.
25 voltam 17 éves lánnyal.
Nem tudtam hogy annyi de nem valami jó csinálta..
voltam fiatalabbal, de katasztrófa volt
maradok a 40-es pasiknál
24L
21 éves voltam, a srác 19 éves volt (egyébként másfél év volt a korkülönbség). Szűz, és és abszolút tudattalan volt. Azzal nem volt baj, hogy szűz volt, mert én is az voltam, az volt az első kapcsolatom. Viszont első alkalommal már ő könyörgött, hogy csináljuk, de nem jött össze, mert nem ismerte az előjáték fogalmát, én meg féltem.
Fél évig behatoláskor nem élveztem semmit, az utolsó két alkalommal igen, de amikor meghallotta a nyögéseimet, 5 mp alatt elment.
A jelenlegi barátom szintén szűz volt, amikor összejöttünk, de az előjátékban mester, alig lehetett észrevenni, hogy az. Ha nem mondja, azt gondoltam volna, hogy nagyon is gyakorlott. Ő már egyidős velem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!