Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17-25 között szűz lányok vajon borotválják (ott) magukat? Mik a tapasztalatok?
Ha mondjuk a hónaljukat, lábukat szőrtelenítik... vajon a pcijukat is borotválják? Tudom, nincs egyenes összefüggés, de tényleg kíváncsi vagyok. Mi a tapasztalat?
Kíváncsiságból kérdezem.... Most ismerkedem egy lánnyal, aki még szűz (22 éves), és természetesen nem ez volt az első, amire rákérdezek a randin, és nem is kizáró ok, mert nem csak lefeküdni akarok vele. Viszont nekem fontos, hogy csupasz legyen a lány. Hogyan kérdezhetnék rá erre, és ha "nem" a válasza, hogyan vehetném rá, hogy ott is borotválja magát?
Nem mindig szoktam,altalaban fazonra borotvalom.Nyaron viszont a legtobbszor csupaszra.
19/L szuz.
ahogy 4-es is irja van akinek ilyen gondok miatt nem csupasz... de hidd el en voltam csak siman rovidebbre nyirt lanyokkal es semmiben sem masabb, ugyan olyan finomak, forroak es nedvesek :)
24/f
Előfordul náluk.
Viszont nem ennek kéne a döntőnek lennie. Nem is kéne rákérdezni, max az első együttlét után utalni rá, ha zavarna. ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!