Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki próbálta már apisi szexet? Vélemények, tapasztalatok? Fiúk/Lányok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
Köszönöm! :)
2016. jan. 16. 15:08
3/9 anonim válasza:
Ki kérdezi?
Lehet hogy több választ kapnál, ha a nemed kiírnád.
4/9 A kérdező kommentje:
Pont azért nem írtam ki a nem-em, hogy ne kapjak semilyen "ajánlatot"
Akikipróbálta, leírná párszóban? Volt e előkészület? Mit evett és ivott előtte napokkal. Illetve itta is a vizeletet?
2016. jan. 16. 15:45
6/9 anonim válasza:
kedves 5ös:
A pisiszex az, amikor levizelik egymást szex közben az közsülésben résztvevők, akár kölcsönösen, akár dominánsan csak az egyik fél a másikat.
Google a barátod, nyugodtan írd be, találsz rá példákat is.
7/9 anonim válasza:
ty captain, te a pisi szexről írsz, ami nyilvánvaló, viszont az apisi-t eddig nem ismertem
8/9 anonim válasza:
@7: Arról csak te tehetsz, hogy a kognitív képességet kevesebb, mint egy 4 évesnek.
9/9 anonim válasza:
arról viszont nem én tehetek, hogy a kérdezővel együtt nem tudsz írni, de legalább humorérzéked sincs! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!