Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti szexeltetek már távolkeleti/kínai, koreai, japán/csajokkal? Vélemények, tapasztalatok?
igen, tényleg eltudják magukat engedni de ezt csak egy "fehér" pasi tudja elérni náluk,mert amúgy a keleti férfiak eléggé félénkek és szemérmesek,konzervatívak egy nyugati/európai pasihoz képest.
Mellesleg a szexualitás iránt is érdeklődnek hisz férfiak de a társadalmuk ezt a rideg,aszexuális képet ragassza rájuk mert szerintük ez az illő.Pl: szex közben sem néznek egymás szemébe (máskor sem merik felvenni a nőkkel a szemkontaktot)
Ezért is lesz mindig is jobb párosítás egy ázsiai pasi-fehér csaj
ázsiai csaj-fehér pasi páros mert kitudják hozni belőlük a szexuális állatot.
Míg a nyugati/fehér ember kissé vadabb,agresszívebb addig a keleti ember lágyabb,érzékibb
és véleményem szerint ezért is verhetetlen az elegyük,az egyik fél ad,a másik elvesz!
Imádnivalóak! (én is szeretnék egy ázsiai férfival megismerkedni a jövőben)
Ez az én személyes véleményem (és értesüléseim külföldi ciccekből és videókból)amit nem kell készpénznek venni!
köszöntem és sok szerencsét egy dög ázsiai lányhoz :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!