Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki prostinál vesztette el a szüzességét? Vélemények? Tapasztalatok?
én igen, 26 évesen vettem rá magam.
Azt mondják fejben dől el, de én valami mocskosul pancser vagyok, mert 3szor voltam egy lánynál, de még csak 1szer tudtam eldurranni, jó mi? :D De sok beszámolónál olvasom, hogy 6szor elmennek, a csaj 12szer, utána masszás meg egy kis csacsogás, mindez 1 óra alatt... mind1...
Első alkalommal kicsit gépies volt, de már a 2. és 3. alkalommal jobban ment minden, mintha már régóta ismernénk egymást. Viszont én inkább nem mondta el Neki, hogy szűzként mentem el hozzá. De egyáltalán nem bántam meg, Te se cselekedj másképp. Hiába olvasol vissza 100 kérdést erről, sok álszent csaj magyarázkodik, hogy visszataszító, inkább legyél szűz, de ha elmondod Nekik, mert ugye, fő az őszinteség, akkor meg szimplán eltűnnek az életedből, hidd el, velem is ez volt, nem egyszer, a macsó férfiak pedig nem tudják mit érzel és könnyen dobálóznak azzal, hogy "szerezz rendes barátnőt", ja, mert az olyan egyszerű...mint Nekik... eddig nem is gondoltam rá... ...
Ne hallgass másra, azt tedd és úgy, ahogy Neked jó.
Szóval, nyugodtan hívd fel, menj el hozzá. Hajra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!