Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te megtennéd ezt a barátnőd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megtennéd ezt a barátnőd kedvéért?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt szeretné, hogy feküdjek le a legjobb barátnőjével mert neki még sose volt senkije, a lány visszahúzódó természetű és nem is nevezhető valami szépnek, hogyha megtennénk akkor velük változna a kapcsolatom ? Ti hogyan döntenétek ?
2017. márc. 10. 14:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ehhhmnn... ha csinos a csaj, és a barátnőm tuti, hogy nem haragudna meg rám... talán. Ezt te látod át.
2017. márc. 10. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy teszteli a hűséged. Én biztos nem tenném meg, sőt, még azon is elgondolkoznék, hogy kidobjam-e, mert ilyen nő nem kéne, aki erre kér.
2017. márc. 10. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Megtenném, ha tudnám hogy nem teszt:) de szerintem ez teszt lesz...
2017. márc. 10. 15:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűsítsd már barátom. Mond neki, hogy akkor ha ő is ott lesz az akcióban harmadiknak és segít a barátnőjének a nehéz perceiben. Nem kell megkérni, hogy nyaljon punc..it, meg semmi leszbi dologra, de... azonnal kiderül, hogy teszt vagy nem tesz. S még jól is kijöhetsz a dologból. ;)
2017. márc. 10. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Megtenném ha komolyan gondolja.
2017. márc. 10. 16:22
 16/21 anonim ***** válasza:
dugd szét, majd dobd ki a csajodat, mert retardált
2017. márc. 10. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Megtenném. Igazából már fantáziáltam is róla. Nekem ha egy lánynak nincs önbizalma és én adhatok neki. Ha meg még szűz is akkor kit érdekel hogy nem néz ki jól.
2017. márc. 10. 17:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem izgató*
2017. márc. 10. 17:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy könnyen lehet, hogy tesztel téged.
2017. márc. 10. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, lehet, hogy teszt. Ha az, akkor nem veszítettél sokat, ha meg nem az, akkor rengeteget nyerhetsz vele! Gondold el, később hány "önbizalomhiányos" lányon tudnál segíteni teljesen legálisan? :-D
2017. márc. 10. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!