Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megtennéd ezt a barátnőd kedvéért?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt szeretné, hogy feküdjek le a legjobb barátnőjével mert neki még sose volt senkije, a lány visszahúzódó természetű és nem is nevezhető valami szépnek, hogyha megtennénk akkor velük változna a kapcsolatom ? Ti hogyan döntenétek ?2017. márc. 10. 14:03
11/21 anonim válasza:
Ehhhmnn... ha csinos a csaj, és a barátnőm tuti, hogy nem haragudna meg rám... talán. Ezt te látod át.
12/21 anonim válasza:
Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy teszteli a hűséged. Én biztos nem tenném meg, sőt, még azon is elgondolkoznék, hogy kidobjam-e, mert ilyen nő nem kéne, aki erre kér.
13/21 anonim válasza:
Megtenném, ha tudnám hogy nem teszt:) de szerintem ez teszt lesz...
14/21 anonim válasza:
Egyszerűsítsd már barátom. Mond neki, hogy akkor ha ő is ott lesz az akcióban harmadiknak és segít a barátnőjének a nehéz perceiben. Nem kell megkérni, hogy nyaljon punc..it, meg semmi leszbi dologra, de... azonnal kiderül, hogy teszt vagy nem tesz. S még jól is kijöhetsz a dologból. ;)
15/21 anonim válasza:
Megtenném ha komolyan gondolja.
16/21 anonim válasza:
dugd szét, majd dobd ki a csajodat, mert retardált
17/21 anonim válasza:
Megtenném. Igazából már fantáziáltam is róla. Nekem ha egy lánynak nincs önbizalma és én adhatok neki. Ha meg még szűz is akkor kit érdekel hogy nem néz ki jól.
19/21 anonim válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy könnyen lehet, hogy tesztel téged.
20/21 anonim válasza:
Ja, lehet, hogy teszt. Ha az, akkor nem veszítettél sokat, ha meg nem az, akkor rengeteget nyerhetsz vele! Gondold el, később hány "önbizalomhiányos" lányon tudnál segíteni teljesen legálisan? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!