Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megtennéd ezt a barátnőd kedvéért?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt szeretné, hogy feküdjek le a legjobb barátnőjével mert neki még sose volt senkije, a lány visszahúzódó természetű és nem is nevezhető valami szépnek, hogyha megtennénk akkor velük változna a kapcsolatom ? Ti hogyan döntenétek ?2017. márc. 10. 14:03
2/21 anonim válasza:
én tuti nem tenném meg és elgondolkodnék azon is, hogy egy ilyen csaj mellett akarok e maradni, ki tudja mi lesz a következő...
24F
4/21 anonim válasza:
Én nagyon jószívű és emberbarát vagyok és tök természetes, hogy ilyen esetben segítenék a csajon.
5/21 anonim válasza:
nem..undorító..most gondolj bele ez milyen hatással lenne utána a kapcsolatotokra
6/21 anonim válasza:
Én biztos nem kérnék ilyet a páromtól hogy dugja meg a barátnőmmet mert hogy nem volt még senkije.
7/21 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerü de ha egy csaj maga mondaná vagy adná a tudtomra hogy akar egy menetet akkor átgondolnám csak így a háta mögött a tudta nélkül megcsinálni ezt szemétség lenne hisz ha nem vagy gondolat olvasó illetve ő nm mondta neked vagy ismerősnek akkor honnan tudod hogy egyáltalán vágyik arra hogy valakivel lefeküdjön de semmi komolyabb.
8/21 anonim válasza:
jah hogy barátnő azt hittem csak sima barát ez esetben biztos hogy nem ha párom van akkor vagy vele vagy sehogy!
9/21 anonim válasza:
Nem de próbálnám a lányt összehozni egyedülálló fiúbarátommal.
10/21 Doctor Manhattan válasza:
Mondd neki, hogy inkább a szép barátnőjével feküdnél le, ha már itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!