Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt kérné a barátnőd, megtennéd?
Figyelt kérdés
Szóval azt szeretné, hogy közösen gyantázzuk le a fütyköst, meg a zacsit..esetleg a "kipufogó" nyílást is :D
Na most én nem tudom.. nem fájna ez egy kicsit nagyon?
2010. júl. 18. 22:24
2/17 anonim válasza:
Tedd meg, szerintem szanaszét fogjátok röhögni magatokat!:D
3/17 anonim válasza:
"kipufogó nyílás" XDXDXD
Megkoronáztad az estém baszod!
4/17 anonim válasza:
A KÉRDÉS JÓ, A 3. HOZZÁSZÓLÁS HALÁLI XD
5/17 anonim válasza:
ba$zki ügye azt tudod hogy utána 2 hétig nem fogsz tudni menni a fájdalomtól:D? és me fogod ölni aki csak hozzá akar érni annyira fájni fog:D?
visííííítani fooogsz nyáháhá=D=D=D
L/16^^
6/17 anonim válasza:
Hehe :DDDDD De hogy jutott eszébe ilyen? :D:D:D
7/17 anonim válasza:
Borotvával jobban jársz! Amúgy ha nem szereti, hogy szőrös vagy, a leányzó inkább leszbi!
10/17 anonim válasza:
xDDDDDD
baz.meg neked hol a kipufogód nyílása? xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!