Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátod-barátnőd megcsalna és ő szakítana mielőtt te megtennéd, hogyan reagálnál? Ideges lennél? Csalódott? Esetleg más?
Ha már szakít, akkor sokkal korrektebb azelőtt megtenni, hogy összefekszik mással, ha nem így történik, akkor persze, hogy ideges lennék.
Ellenkező esetben, ha őszintén elmondja, hogy mi a helyzet, akkor csak csalódott lennék és szomorú, de elfogadnám a dolgot, mert azért senkit nem lehet hibáztatni, ha már nem szerelmes.
Nem lennék ideges. Az már akkor lettem volna ha megcsal és megtudom. Egyszerûen becsomagolnék neki megköszönném az együtt töltött idõt és megkérdezném kivel csalt meg.
Megkeresném a csajt az ex szeme láttára lesmárolnám és a fülébe súgnám hogy õ soha nem fog így megcsókolni.
19/L
Volt már rá precedens, és elég nyugodtan viseltem. 20 évesek voltunk, egyetemi vizsgámra készültem mikor csörrent a telefon és egy számomra ismeretlen lány hang közölte, hogy az akkori párom éppen kefél egy másik sráccal a koleszban.
Rákérdeztem miért hívott fel, amire azt válaszolta, hogy személyesen ismeri a lányt és tele van a hócipője azzal, hogy Ő mindenkit megkaphat és soha nem égeti meg magát. Először azt hittem csak szórakozik, de a hangjából inkább kétségbeesést hallottam mint arroganciát, gondoltam a másik sráchoz lehet valami köze.
Aztán a következő nap a vizsga után találkoztunk és az arca már nagyon beszédes volt. Elkezdte a süketelést, amit valószínűleg már előre megírhatott, türelmesen végighallgattam, majd a végén megkérdezte, hogy mi a véleményem. Azt válaszoltam,hogy az attól függ mit válaszol. Rákérdeztem, hogy tegnap este mit csinált miután telefonon beszéltünk és gond nélkül a képembe hazudott. Elmosolyodtam és távozva annyit mondtam, hogy a "xy" fiú a koleszból üdvözöl.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!