Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítana veled a párod és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítana veled a párod és lehetőséged lenne bele néznél a facebookjába?

Figyelt kérdés
Esetleg azt hogy mit ír rólad, csábít-e ott más lányokat stb?
2015. okt. 19. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekelne, de nem. Ki tudja milyen degradáló dolgokat mond rólam a hátam mögött, az meg előbb-utóbb mindenképp bekövetkezik, hogy másnál horgonyozunk le, akkor minek forgassam a tőrt a szívemben? Persze könnyebb ezt így tiszta fejjel mondani, de tényleg így gondolom.
2015. okt. 19. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Férfiként nem néznék bele.

Minek? De őszintén: minek? Neked attól jobb lesz, ha kiderül, hogy fűvel-fával, vagy éppen ócsárol?

Szakítani csak úriember módjára szabad. Két puszi, ölelés, vigyázz magadra, nem haragszom, de ne lássalak soha többé, és ne is keress. Köszi :))

2015. okt. 19. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem néznék bele.
2015. okt. 19. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én belenéztem.
2015. okt. 19. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Senkivel se beszélget facebook-on, rühelli az egészet, épp most akarja törölni magát.

Lehet, hogy naiv vagyok, de megbízok benne annyira, hogy míg velem le nem zárta a kapcsolatát, addig mással nem kezd.

A legjobb barátaival telefonon és személyesen tartja a kapcsolatot, nem interneten.

2015. okt. 19. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de nem mert akkor mégjobban fájna nekem. Úgysem tudnék mit csinálni, szóval jobb ha nem tudok semmit. Takarodjon az életemből ha szakítottunk. Ezek kemény szavak, de egy szakítás is nagyon kemény dolog. Csak így tudom túltenni magam rajta. Egy ideig fáj meg rosszul esik, de több idő elteltével már csak a jó dolgokra emlékszem. Nagyon nehéz minden szakítás és a barátok segítenek túlélni. Utána újult erővel megint útnak ered a magányos farkas hogy megtalálja a párját :)
2015. okt. 19. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az exem emaileit olvastam el szakítás után. Már a szakítás előtt másnak csapta a szelet. Kár volt megnézni,csak rosszabbul éreztem magam.
2015. okt. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!