Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit tennétek, ha a barátnőtök így szakítana veletek?
Figyelt kérdés
Egyik nap még viccelődne, jól elszórakoztatnátok egymást, majd másnap teljesen szó nélkül eltűnne úgy, hogy soha nem találnátok rá és ő se keresne titeket. 1 éve együtt lennétek.2015. aug. 15. 19:39
1/6 A kérdező kommentje:
tessék csak jöhetnek a válaszok, ne hallgassatok már ennyire :D
2015. aug. 15. 19:47
2/6 A kérdező kommentje:
senki többet?
2015. aug. 15. 19:54
3/6 anonim válasza:
kb, így tűnt el. Annyit mondott, hogy többre vágyik és összepakolt majd ment.
Beletörődésen kívül sok mindent nem tudtam tenni.
Döntése az én életemet is elkrta. ennyit erről.
4/6 anonim válasza:
Az biztos hogy nem lennék öngyilkos miatta
5/6 anonim válasza:
Ezt a típusú szakítást soha nem értettem egyik nem részéről sem, pedig biztos meg van a maga pszihologiája.😕
6/6 anonim válasza:
Gyenge és önzõ dolog így eltûnni. ha ilyen csinálna könnyebben lépnék túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!