Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nagyon rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nagyon rosszul csinálja szájjal?

Figyelt kérdés
Volt már párszor, hogy próbált szájjal kielégíteni a barátnőm, de néha még fáj is, túlzottan dörzsöli, szorítja vagy nem is tudom, nem élvezem egyszerűen. Hogyan mondhatnám neki, hogy változtasson? Hogyan vezessem rá? Mindig belevág a közepébe, kicsit puszilgatja körülötte az elején, majd rögtön teleszájjal és nem tudom élvezni. Mit tennétek ti ilyen helyzetbe?
2017. márc. 9. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha ezt aktus kozben probálnád neki mondani ?!

Vagy irányítsd a kezeddel, vagy tenyleg mond meg neki hogy finoman mert érzékeny...

2017. márc. 9. 21:01
 2/5 RRR ***** válasza:
100%

ahogy az 1es mondja

beszélj,mert neked nincs tele a szád közben....sóhajtsd el hogy miképp jó neked!!!!!

2017. márc. 9. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem iranyitsd a kezeddel. En 17L vagyok baratommal amikor ezt csinaljuk en is eleinte puszilgatom utana kicsit lassabban elkezdem szopni, viszont ha gyorsabban akarja akkor tolja a fejem meg mondja hogy eleg meg ilyenek es nem esik rosszul meg nem bunkon mondja. Probald meg ezt utana irj hogy bevalt e
2017. márc. 9. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi rossz nincs abban ha mondod hogy csinálja, mi a jó, és mi nem. Ezt is meg kell tanulni.
2017. márc. 9. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Irányítsd közben. Gyorsabban, lassabban, finomabban, ne vágj rögtön a közepébe, kézzel is segíts rá, ilyenekkel. Neki honnan kéne tudnia hogy te hogy szereted?

Én se tudtam eleinte kielégíteni a barátom, vele veszítettem el a szüzességem, életemben nem volt előtte farok a számban, persze hogy nem tudtam hogy jó neki.

Tudtam hogy eleve nem megy el könnyen az oráltól, de engem mégis zavart hogy nem csinálom elég jól. Egyszer említettem neki hogy szeretném ha elélvezne a számban. Következő alkalommal mondta hogy próbáljuk meg, közben irányított szóban. Azóta nincs ilyen jellegű probléma, neki is jobb mert jól csinálom és nekem is jobb mert szeretem ha kielégül. 18L

2017. márc. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!