Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a szex? Mit csinálunk rosszul?
Mekkora a mérete? Mennyire kemény?
Én voltam olyan pasival, akinek kicsi volt és folyton kicsúszott. Elég gáz volt.
? Mi az, hogy be sem megy?! Akkor vagy nagyon pici ott lenn, vagy puhapöts - már elnézést.
Meg milyen párod van, hogy egy-két perc alatt elfárad? Menjen el sportolni, mert ezt nem fogják sokan tűrni - meg egy idő után te sem, hogy nem tud megdugni rendesen.
Kíváncsi lennék mennyi idősek vagytok, hányszor szexeltetek már és hányadik partnerei vagytok egymásnak.
Eleinte nekünk is voltak ilyen problémáink. Szenvedtünk a mindenféle pózokkal, nem tudta elsőre betenni, kicsúszott, ilyenek. Pedig nem volt se kicsi, se puha. A sztori nyitja hogy nekem ő volt az első, ő előttem két lánnyal összesen háromszor szexelt, tehát mindketten elég kezdők voltunk.
Sokat próbálkoztunk, kikísérleteztük hogy nekünk hogy jó, milyen szögben, milyen pózban, és minden alkalommal egyre jobb. Senki nem születik szexistennek, meg kell tanulnotok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!