Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normalis dolog ha tavkapcsolatban vagyunk idokozonkent a munkamiatt, es telefon szexet csinalunk?
Figyelt kérdés
Csak fura hogy nem kell mas egyikunkenk se, es igy tudjuk csillapitani a vagyainkat egymas irant, sokszor naponta vagy 2 naponta.
Vicces es gunyolodo emberek kerem kimeljenek.
2015. júl. 19. 18:14
1/7 anonim válasza:
Ha nem kacsintgattok félre, miért ne lenne? :)
2/7 anonim válasza:
Barátom 14 km-re lakik tőlem, de csak hétvégén találkoztunk suli alatt péntektől vasárnap reggelig. Hét közben volt néha, hogy nálunk is megesett, hogy a telefon segítségével kényeztettük egymást szavakkal távolról.
3/7 Yorxun Yorxun válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor normális. Csak arra vigyázzatok, hogy valamennyire rendszeresen mégis találkozgassatok, mert a különben egy idő után „elfogyhat a szikra”.
4/7 A kérdező kommentje:
2 honap tavol es 2 het egyutt, igy megy 8-honapon keresztul majd 4 honap egyutt napiason. 2000 km-re vagyok tole es most akarom meg kerni a kezet, eddig meg nem fordult elo ilyen es most jottem ki harmadikszor. Legalabb nem maszkalunk ferre :)
2015. júl. 19. 18:53
5/7 anonim válasza:
Honnan tudod hogy ő sem? A távkapcsolatban pont ez a jó, hogy már 100 km-ről sem tudja meg ha... nem hogy 2000-ről!
6/7 A kérdező kommentje:
Onnan hogy napi tobb orat is beszelunk hanghivassal facebook-on es tudom h nem csinalja meg, nem hetkoznapi lany. Mas elete volt kicsi koraba, sajnos.
2015. júl. 19. 19:30
7/7 anonim válasza:
Normális, mint ahogyan az is normális, ha közben mindketten maszturbálnátok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!