Nemrégen kaptam egy új telefont (LG G3), és nem igen tudok mit tenni vele. Szó sincs róla... Becsülöm a telefont. Többre tartom mint a saját életemet. Viszont nem tudom felfedezni. Konkrétan mikre képes még a rajta lévő alkalmazások használatán kívül. A szüleim azt gondolnák midnenfélét programozok rajta, meg hasonlók. Ez mind szép és jó, de ennyire nem értek a dolgokhoz. Viszont nem akarom hogy azt mondják, felesleges volt megvenniük nekem a mobilt. Tudnátok valami olyan lehetőséget/tevékenységet írni, ami miatt azt mondanák, hogy "Hm-hm... Lehet mégsem hiába való volt!" Vagy... valami hasonló. Még egyszer mondom (igazából írom :D) becsülöm a telefont, elégedett vagyok vele. Csak semmiképp nem akarom hiábavalónak éreztetni, ezért akarom valami olyanra is használni, ami már elég komolynak mondható, viszont a telefont nem tudom vele elrontani. A válaszokat előre is köszönöm! :)
Androidra vannak jó programok, illetve mint gépre, csak telefonra kalkulálva, c++, java, stb... a lehetőségek tárháza jóformán kimeríthetetlen.
Nézz rajta filmeket, tanulj rajta nyelveket, olvass, játssz...
2015. ápr. 26. 21:48
2/10 anonim válasza:
Biztos nem fogsz rá alkalmazásokat fejleszteni meg hasonlók, de egy átlag user nem is azért veszi.
Fényképez vele, facebook-ozik, instagram-ozik, snapchat-ezik, netezget, meg telefonál, illetve játszik rajta.
Ebben kimerül a legtöbb egyszerű felhasználó igénye, olyan amilyen Te vagy (legalábbis jelenleg, aztán lehet 8 év múlva Te appjaidat használjuk majd).
2015. ápr. 26. 21:53
3/10 Gyémántlány válasza:
Hát a telefon végtére is csak egy telefon, nincsenek korlátlan lehetőségeid vele kapcsolatban, megvannak a határai. Tényleg, a legtöbb, amit tehetsz, az az, hogy használod, arra, amire éppen kell. Erre valók a mobilok tulajdonképpen.
Hallgass zenét rajta, fotózz vele, stb. Ne agyald túl a dolgot szerintem :)
2015. ápr. 26. 21:54
4/10 A kérdező kommentje:
Ejha... Nem is számítottam ennyi gyors válaszra... :D Köszönöm a válaszokat! :) Legalább már ezen a dolgon nem fogok filozni/izgulni. :)
2015. ápr. 26. 21:59
5/10 anonim válasza:
bekukkantasz a Google playra és szépen átnézed az ajánlatait, pl az alkalmazásoknál. Biztosan fogsz találni olyasmit, amivel el tudod varázsolni a szüleidet.
2015. ápr. 26. 22:01
6/10 anonim válasza:
Tegyél rá CyanogenMod-ot. Ha annak bemutatod a lehetőségeit, szüleid lemennek hídba, hogy a gyerekük miket nem tud.
2015. ápr. 26. 22:02
7/10 anonim válasza:
Lehet rajta viruális gépet is futtatni, én a Windows 95öt próbáltam így ki :))
2015. ápr. 26. 22:36
8/10 anonim válasza:
Hát ha programozni nem is fogsz mostanában, videót még szerkeszthetsz rajta. Az egy erőforrás igényesebb feladat, amihez jól jöhet a mobilod vasa.
De a szüleidnek én egy mai mobil multifunkciós oldalát mutatnám, igaz a lenti dolgok szinte mindegyikét egy jóval olcsóbb modell is tudná. A képen látható árucikkek kb mindegyikét lecserélte (átlag felhasználásra) a mobil, sőt ha az ágyból gépezek, akkor mobillal helyettesítem az egeret és billentyűzetet. Ott van még a zseblámpa, gps és nagyon sok dolog, amihez régen papír kellett. Az "okos háztartás" vonalról nem is beszélve.
Hát, amit írtál, arra szerintem egy komplett gép (vagy laptop) lenne jó. Az előző válaszokat nem olvastam, de akkor is... Átlag felhasználó általában fényképezik, wifizik, facebookozik a telefonján. Erre meg a vodafone smart 2-m is képes.. Ha azért vették a telefont neked, hogy szoftvert fejlessz rajta, akkor nem gondolták át túl jól. ... És ráadásul, én naponta fordulok meg a 9. kerületben (Bp.) és ott nem annyira ajánlott ájfonokkal rohangálni, mert hiába belváros (stb.stb.), de attól még ott vannak a c-k. ... De biztos vannak ilyen appok, keress google-n, hidd el már minden sz**ságot kitaláltak. Hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!