Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bizonyíthatóvá válna, hogy a házasság előtt szexelők rosszul járnak, mit tennétek?
Tegyük fel, bizonyítanák, hogy létezik pokol, és a házasság előtt szexelők odakerülnek... mit tennétek?
Megérné pár évtizedig szexelni egy örökkévaló szenvedésért cserébe?
Esetleg sokan "megtérnének"?
Mi lenne akkor a társadalommal? Eluralkodna a szexuális frusztráció, esetleg gyors házasságkötések követnék egymást, szinte óránként?
Lehet, hogy sötét korszak köszöntene az emberiségre?
Egy olyan istent nem ismernék el aki a pokolba küldene azért mert fiatalon házasság előtt szexeltünk a férjemmel. Ilyet Isten amúgy nem is vár el, házasságtörés van bűnként megnevezve, nem a házasság előtti nemi élet. Persze az akkori világban ez társadalmilag volt inkább bűn, mert ugye a védekezés és az egészségügyi ellátás hiánya miatt senki nem akart betegséget összeszedni illetve tudni akarta, hogy a gyerek valóban az övé-e.
De a mai világban ez értelmetlen lenne.
#5:
A házasságon kívüli szex a paráznaság bűne, amely a Biblia szerint ugyan olyan súlyos, mint a lopás, gyilkosság, házasságtörés, bálványimádás. Forgasd egy kicsit a könyvet, mielőtt nyilatkozol ;-)
#8:
Azért elég rendes redukció az egész Biblia tanításait a tízparancsolatra korlátozni :-D Végül is az összes többi részére is világméretű egyházak épültek :-P De persze, ha a te lelkiismeretednek így kényelmes, akkor ragadd ki belőle ami a komfortérzetedet biztosítja a többit meg dobd sutba :-P Oh wait! Mi is a hatodik parancsolat? ;-)
Szerintem felelőtlen házasságkötéseket eredményezne és elszaporodnának a szexuális bűncselekmények.
Mondjuk azt nem tudom,hogy vajon én is örökre a pokolban égnék-e, mert szexeltem házasság előtt, de csakis egy férfival és hozzámentem. (Azóta is csak vele)
Tehát mennyire vagyok bűnös, ha szerelemből tettem, nem pedig az élvezetek hajszolása miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!