Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A házasság a pocsék szex felé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság a pocsék szex felé vezető egyenesút?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok házas,de a környezetemben mindenkinél egyértelműen pocsékká vált vagy egyszerűen teljesen megszűnt a szex.

Legfeljebb a veszekedések mennyisége emelkedett.

1-2(!) perces vagy rövidebb szexek világa miért olyan vonzó egyeseknek?

Én ennyi idő alatt még a nadrágomat se veszem le!

2016. dec. 30. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég erős általánosítás.
2016. dec. 30. 15:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Amikor férfiak és nők vegyesen állítják ezt ,akkor az ember elgondolkodik rajta egy kicsit.

A nőknél azt veszem észre ,hogy egy részük akarja a szexet,dr gyakorlatilag nincs kivel otthon.

Hagyják a legszebb éveiket elveszni...

2016. dec. 30. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi 11 éve vagyunk együtt, ebből 5 éve házasok. És nem csökkent a szex mennyisége, sőt...

Az,hogy kinek mennyi a kielégítő mennyiség/időtartam egyénileg kell eldönteni.Egy gyors szex is lehet kielégítő,ha mindkét fél megkapja annyi idő alatt amire vágyik:) De egy kapcsolathoz és ahhoz,hogy a szex jól működjön két ember kell, nem a házasságtól fog elromlani inkább az unalomtól. Kell egy kis változatosság( és itt nem új partnerre gondolok)- új fehérnemű, mider, combfix, magassarkú, esetleg segédeszköz, uj helyszín kipróbálása...

2016. dec. 30. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Vannak pozitív, és negatív példák is.

Ha a felek szeretik, tisztelik egymást, nem hagyják ellaposodni a kapcsolatot. Nyilván, van ahol a mennyiség csökken. Inkább minőségibbek lesznek az együttlétek. Ahol kicsi baba van, természetes, hogy nem akkor, és annyi ideig megy a szex, ahogy azt az ember eltervezi, de egymás iránti toleranciával, jó időzítéssel ez is megoldható. Szóval ezek a dolgok akaraton, egymás iránti tiszteleten múlnak (pl.nem szabad anyázásig veszekedni, az tönkretesz mindent, kell öburalom), szerintem.

Van, ahol meg nem figyelnek egymásra, ott a szex is, kapcsolat is tönkremegy hamar.

2016. dec. 30. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
*önuralom
2016. dec. 30. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez nem azon múlik, hogy összeházasodnak-e vagy sem.

Egy hosszú ideje tartó kapcsolatban ugyanez lehet.

A gond nem azzal van, hogy összekötik bármilyen módon az életüket, akár papírral, akár papír nélkül, hanem hogy vagy az egyik fél vagy mindkettő hagyja ellaposodni a kapcsolatot és kihunyni belőle a szenvedélyt.

2016. dec. 30. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a hazassag az, hanem az osszekoltozes.
2016. dec. 30. 16:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos van ebben valami, de azért nem általánosítanék. Én is hasonló helyzetben vagyok, köztünk nem csak ritka, hanem egyáltalán nincs szex évek óta, és még csak öregek sem vagyunk, 30-as éveinkben járunk. Ezt leszámítva viszont nincs veszekedés, hangoskodás, jól kijövünk egymással, alapvetően jó a hangulat otthon, de ez a téma már nem kerül szóba. Én régen próbáltam, de nem jutottunk előrébb a férjemmel. Pedig hiányzik a testiség, de már szinte csak testvérként tekintünk egymásra. Sajnos az ismeretségi körömben szintén vannak hasonló párok, békében nevelgetik a gyermeküket, s az ágyból hiányzó dolgok már szóba sem kerülnek.
2016. dec. 30. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Es hogy birod szex nelkul? En tuti nem birnam hosszutavon foleg ilyen fiatalon..
2016. dec. 30. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
17 év házasság után is ugyanúgy kívánjuk egymást a férjemmel. Bár az igaz, hogy 3 gyerek mellett nincs napi többszöri szex "csak" heti 2-3 vagy ahogy még összejön. De a 3 gyerek kreatívvá tesz... "lopott" 5-10 perces szexek a fürdőben, hálóban ha belemelegednek egy játékba vagy filmbe:) De azért találunk alkalmat a hosszú szeretkezésekre is. Szóval, náluk mindkettőnk részéről működik, de lehet, hogy csak mázlim van!
2016. dec. 31. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!