Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság a pocsék szex felé vezető egyenesút?
Én nem vagyok házas,de a környezetemben mindenkinél egyértelműen pocsékká vált vagy egyszerűen teljesen megszűnt a szex.
Legfeljebb a veszekedések mennyisége emelkedett.
1-2(!) perces vagy rövidebb szexek világa miért olyan vonzó egyeseknek?
Én ennyi idő alatt még a nadrágomat se veszem le!
Amikor férfiak és nők vegyesen állítják ezt ,akkor az ember elgondolkodik rajta egy kicsit.
A nőknél azt veszem észre ,hogy egy részük akarja a szexet,dr gyakorlatilag nincs kivel otthon.
Hagyják a legszebb éveiket elveszni...
Mi 11 éve vagyunk együtt, ebből 5 éve házasok. És nem csökkent a szex mennyisége, sőt...
Az,hogy kinek mennyi a kielégítő mennyiség/időtartam egyénileg kell eldönteni.Egy gyors szex is lehet kielégítő,ha mindkét fél megkapja annyi idő alatt amire vágyik:) De egy kapcsolathoz és ahhoz,hogy a szex jól működjön két ember kell, nem a házasságtól fog elromlani inkább az unalomtól. Kell egy kis változatosság( és itt nem új partnerre gondolok)- új fehérnemű, mider, combfix, magassarkú, esetleg segédeszköz, uj helyszín kipróbálása...
1-es vagyok. Vannak pozitív, és negatív példák is.
Ha a felek szeretik, tisztelik egymást, nem hagyják ellaposodni a kapcsolatot. Nyilván, van ahol a mennyiség csökken. Inkább minőségibbek lesznek az együttlétek. Ahol kicsi baba van, természetes, hogy nem akkor, és annyi ideig megy a szex, ahogy azt az ember eltervezi, de egymás iránti toleranciával, jó időzítéssel ez is megoldható. Szóval ezek a dolgok akaraton, egymás iránti tiszteleten múlnak (pl.nem szabad anyázásig veszekedni, az tönkretesz mindent, kell öburalom), szerintem.
Van, ahol meg nem figyelnek egymásra, ott a szex is, kapcsolat is tönkremegy hamar.
Ez nem azon múlik, hogy összeházasodnak-e vagy sem.
Egy hosszú ideje tartó kapcsolatban ugyanez lehet.
A gond nem azzal van, hogy összekötik bármilyen módon az életüket, akár papírral, akár papír nélkül, hanem hogy vagy az egyik fél vagy mindkettő hagyja ellaposodni a kapcsolatot és kihunyni belőle a szenvedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!