Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ez nektek rosszul esne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez nektek rosszul esne?

Figyelt kérdés
Sajnos a barátom nem tud kielégíteni...vezessem rá inkább mozdulatokkal hogy mit hogy csináljon vagy beszéljük meg? nem esne a férfiasságán csorba ha ilyesmit közölnék vele ?

2017. febr. 10. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem? Ez ettől is függ. Ha mondjuk kicsi neki, és emiatt, akkor de, biztos, hogy szarul esne neki.

Ha önző, akkor nyugodtan mondd meg.

Ha meg neked van valami különleges igényed, amit te ismersz magadon, akkor személy szerint én még örülnék is neki, hogy elmondtad. :)

2017. febr. 10. 14:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon érzékeny vagyok...és ami egy átlag lánynak jól esne az nekem már fáj ez a gondom.
2017. febr. 10. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki nyugodtan. Ha nem önző, akkor örülni fog, hogy így neked is jó lesz. Viszont akkor tényleg mutasd meg neki, hogy hogyan kéne :)
2017. febr. 10. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki ha látnám hogy ő is azt szeretné amit én :)
2017. febr. 10. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Mondd el neki, mert anélkül nem fogja tudni. Ha érzékenyebb vagy az neked se jó, ő meg nem fogja tudni, hogy miért nem élvezed.
2017. febr. 10. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Soha ne azt mondd, hogy mi, vagy hogyan nem jó.

Mindig azt kell megmondani, hogy mi, hogyan lenne finom, vagy jobb.

2017. febr. 10. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd el! Egy normális pasinak ennél több esze van mint a csipszar barátodnak!
2017. febr. 11. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Drágaságom, mi férfiak nem vagyunk gondolatolvasók. Ha valami rossz, AKKOR SZÓLJ!

De akkor is, ha jó. Akkor is, ha gyorsabban akarod. Teccikérteni?

2017. febr. 11. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!