Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam vele, hogy rosszul esik, ha akkor ér véget a szex, amikor Ő a csúcsra jut?

Figyelt kérdés
Nem túl sűrűn, de elő szokott fordulni, hogy a párom előbb élvez el, mint én. Tènyleg figyelmes, és próbál mindent úgy csinálni, hogy nekem jó legyeny, természetesen én is így viszonyulok hozzá. Ha esetleg Ő jut el előbb a csúcsra, akkor ott vége az egésznek, és lezárul egy bocsival. Tegnap is így alakult, és nagyon csalódott voltam. Hogy tudassam ezt vele, hogy rosszul esik, hogy nem elégít ki ilyenkor? Vagy én gondolom rosszul? 25N

2017. febr. 21. 15:21
 1/10 anonim válasza:
Mond el neki ugy ahogy gondolod.
2017. febr. 21. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

most komolyan ennyi idősen miért teszel fel ilyen kérdést ide?

mégis milyen választ vársz ami kreatívabb annál hogy ülj le, őszintén beszéld emg vele az érzéseidet, mert egy kapcsolat lényege az őszinteség, és ha nem érti meg akkor egy önző köcsög és hagyd ott.

ennél okosabbat úgysem tudna senki mondani neked de ehhez szerintem nem kell a gyakorikerdesek.hu

2017. febr. 21. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
De egy tapló bunkó a párod.. Miért vagy még vele? Egyébként Ne elégítsd ki se kézzel se szájjal.. Nyaljon élvezésig és amikor Ő hoppon marad akkor mond Te is azt, hogy Bocsi!!!! 23 L
2017. febr. 21. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Tehát 25 éves, kapcsolatban lévő nő létedre még nem jutottál el oda, hogy tudd, hogy a párok megbeszélik egymás között az ilyeneket? Vagyis a nő (ez esetben te!) ilyenkor szól, hogy "légyszi csináld tovább a kezeddel/nyelveddel/vibrátorral/dildóval/kígyóuborkával/..."
2017. febr. 21. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az exemmel jársz?
2017. febr. 21. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban teljesen természetes a kölcsönös kielégítés. (Azon kívül is). Mondd meg neki, hogy rossz így neked!
2017. febr. 21. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nincs viszonyítási alapom, hogy mi a normális és mi nem. Ezek szerint ez nem az, és jogosan esik rosszul. Gondoltam már arra, hogy "visszaadom" neki, hogy erezze a csalódást. De akkor megint az én lelkiismeretem sérülne. Tulajdonkèppen ez kapcsolatunk eleje óta így van, de akkor még úgy voltam vele, hogy hát előfordul ilyen, nincs ezzel probléma, de mostmár bánt.
2017. febr. 22. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne visszaadd, mint egy kis dedós, hanem nyisd ki a szád és beszéld meg vele!

Nem tudom, mit kell fosni a párodtól, nekünk természetes, hogyha valami nem jó (szex, kapcsolat), akkor megbeszéljük, és próbálunk javítani rajta. Másképp nem megy, vagy akkor hagyjátok egymást békén, és használjátok a kezeteket.

2017. febr. 22. 12:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A "magyar ember tele szájjal nem beszél" mondás az asztal körül értendő, kérdező, nem az ágyban. :-))
2017. febr. 22. 13:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2017. febr. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!