Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudassam egy férfival,...

Hogyan tudassam egy férfival, hogy meleg vagyok és nem közönbös számomra?

Figyelt kérdés
Meleg fiatal férfi vagyok és évek óta az idősebb korosztályt szeretem. Kapcsolatom nem igazán volt szeretnék ismerkedni. Abban kérném a tanácsokat, hogy hogyan ismerkedjek? Hogyan tudassam azokkal a férfiakkal akik tetszenek, hogy tetszenek? Nem merek nagyon egyértelmű dolgokat tenni vagy mondani, mert nem szeretnék emiatt jól működő barátságokat elrontani. Van, aki néha barátságból szeretetből átölel és ennyi. Ti mit javasolnátok? Várom az ötleteket! Voltatok már hasonló szituban?

2015. jan. 15. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon intoleránsak az emberek itthon és minél idősebb vki annál inkább az.Szóval nem reklámoznám a helyedben,mert a végén pórul jársz.
2015. jan. 15. 20:42
 2/5 István000 válasza:

Légy nagyon óvatos.

Barátságot nem érdemes feláldozni. Mert ha meleg is és még ha be is jössz neki, fenn áll a veszély, hogy egyszer vége lesz a "kapcsolatnak". Akkor szerelmet és barátot fogsz elveszíteni egy személyben.

De ha szerelmet akarsz vallani neki akkor figyeld hogyan viselkedik veled és más férfiakkal/nőkkel, miről szokott beszélni veled vagy másokkal.

Talán egy óvatos kétértelmű mondat elég a megfelelő időben. ;)

Na de én csak tippelek. Én meleg társkereső oldalakon szoktam ismerkedni.

2015. jan. 15. 21:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Látom, hogy komolyan áltok a kérdésemhez és ezt nagyon köszönöm. Igen éppen attól félek, hogy egy addig jól működő barátságot elrontok ráadásul közös az a civil szervezet ahová mndketten járunk szóval az sem lenne jó ha látványosan kerülnén egymást. Azt pedig nem tudnánk megoldani, hogy ne találjkozzunk Én is ismerkedem társkeresőkön de nem nagy sikerrel sajnos :( Milyen kétértelmű mondatra gondoltál kedves válaszoló? Érdekelne néhány ha tudsz ilyent. Priviben is megírhatnád! Köszi. Vagy bárki akinek van ismerkedési tippje.
2015. jan. 16. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Én pont fordított helyzetben vagyok és nagyon megszenvedtem.

Én vagyok az idősebb, 42 éves, biszex pasi. Egy éve megismerkedtem egy sráccal, 15 évvel fiatalabb. Ő nyitott felém, egy cégnél dolgoztunk. Ő hívott a privát életébe, hogy vásároljunk, edzőtermezzünk, bulizzunk stb. És a környezetünkben mindenki azt híresztelte, hogy bejövünk egymásnak, annyira sülve-főve együtt voltunk mindig. A bogarat a fülembe az ültette, hogy a srácról egy ismerősöm azt mondta, hogy tuti meleg, mert lejön a viselkedéséből. Én ezt nem vettem észre, de próbálkoztam vele úgy pl, hogy viccesnek tűnően, de ajánlgattam hogy megmosom a hátát az edzőtermi zuhanyzóban, vagy dícsértem a szaunában, hogy jól néz ki, szépen fejlődik a teste, hogy formás stb.

Nem tudom, hogy levette-e vagy sem, de sajna nem jött össze a közeledés csak a barátság.

Annak is örültem.

De erre nem becsajozott? Kb másfél hónapja alig beszélünk. Most mindene a csaj.

Én meg folyamatosan szenvedek.

És próbálom lezárni de nagyon nehezen megy.

2015. febr. 4. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Szia, nem vagy közömbös a számomra.

2. ???

3. Profit

2015. febr. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!