Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar itt mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar itt mindenki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha felteszek egy kérdést és tanácsot szeretnék kérni,utána odaírom privibe ,hogy nem ismerkedem,már nem adnak tanácsot,és eltűnnek.

Miért? Kicsit idegesítő

2017. febr. 20. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Inkább a fordítottja a baj. Régen rengeteg emberrel megismerkedtem itt, innen ismerem a feleségemet, de van innen két nagyon jó barátnőm és ezen felül legalább húsz-harminc értékes embert megismertem itt.

Ma meg alig ír vissza valaki, azok is rövid életű beszélgetések.

2017. febr. 21. 07:14
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es. Szerintem ez azért lehet, mert kevés az olyan, aki valóban ki akar tárgyalni veled valamit. Tehát az nem témaindító, ami a nagy általánosság, hogy "írj magadról"

Ez a kedvencem, ők keresnek meg, de én mutatkozzak be nekik :D

Abból teszem azt ritkán születik normális beszélgetés, mint mondjuk a sport nevű totálisan kihalt kategóriában egy kérdés kapcsán ketten mondjuk megbeszélik a legutóbbi BL meccs részleteit. De a legjobban pörgő szexualitás kategóriában, ahol minden ostobaságot megkérdeznek és ha egy válaszból kiderül h lány vagy, akkor jön a hol laksz, küldesz képet, írj magadról szentháromság. Ez pedig jóval gyakoribb.

2017. febr. 21. 10:21
 13/13 anonim ***** válasza:
mer idióták
2017. febr. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!