Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar itt mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar itt mindenki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha felteszek egy kérdést és tanácsot szeretnék kérni,utána odaírom privibe ,hogy nem ismerkedem,már nem adnak tanácsot,és eltűnnek.

Miért? Kicsit idegesítő

2017. febr. 20. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem itt akarok ismerkedni, de ha egy lány olyat írt ki, amivel nagyon egyetértek, akkor van, hogy ráírok. Nem feltétlen az ismerkedés a cél, de néha jó beszélgetni egyet, akár teljesen idegennel is. Aztán, hogy utána mi lesz belőle, az a jövő zenéje. 23/F
2017. febr. 20. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Sok a szingli pasi, akinek csak a szex kell. Amint odaírod a kérdés végére, hogy "L", az már jelzés nekik, hogy készen állsz velük a szexre. Amint privátba írod, hogy nem szeretnél ismerkedni, átverve érzik magukat.
2017. febr. 20. 21:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Ne írjatok privit,mert felesleges
2017. febr. 20. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nana, nem mindenki a szexre hajt. Lehet itt normálisan is levelezni, aztán ki tudja, hátha lesz belőle valami. Pár gyökér miatt nem szabad általánosítani.
2017. febr. 20. 21:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem akarok. F
2017. febr. 20. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Mert azért itt relatíve sok ember koncentrálódik. Volt olyan válaszom, ami utén 17 privátot kaptam, pedig az aljára még oda is írtam, hogy nem kell ismerkedős privát.

Az első válaszolóval annyiban egyet értek, hogy ha valaki üzen itt valakinek nem feltétlenül ismerkedési céllal teszi,én itt már a mexikói drogháborútól kezdve az NFL-en át a szép épületekig különféle témákról jókat beszélgettem itteni felhasználókkal.

De tény, hogy ez a nagyon ritka eset. Sokkal több a kanos tinifiú. Meg a még kanosabb 30-as.

2017. febr. 20. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Te miért nem akarsz ismerkedni?
2017. febr. 20. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Mert tudják, hogy van olyan, akinél bevált a netes ismerkedés, esetleg épp náluk. Akkor meg, miért ne?:D

Vagyis ezt gondolom lányként.

2017. febr. 20. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Ejnye. Mennyi öntelt idióta van itt :D. Kedves lányok. Nem fordult még meg a fejetekben hogy aki rátok ír privátban az nem szexelni akar? Vagy eddig nem sikerült eljutni? A srácoknak meg mondanám hogy nem kell a kamu álszent szöveg :D.
2017. febr. 20. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem idegesítő, csupán szánalmas, hogy vannak, akik mindig ugyanazt az uncsi kérdést írják privátban, miszerint "hány éves vagy? hol laksz? írj!"

Kevés értelmes üzenetet lehet kapni...

2017. febr. 20. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!