Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero fiú miért akar ismerkedni egy meleg sráccal?
Nemrég megismerkedtem egy sráccal. Tök jóban lettünk, már az elején elmondtam neki, hogy meleg vagyok. Ő azt mondja, hogy teljes mértékben megért és egyáltalán nem zavarja ez a helyzet. Furcsa volt, hogy nem elutasító velem szemben. Fiatalok vagyunk.
Szerintetek vonzódhat ő is fiúkhoz titokban, csak nem meri megmondani, vagy miért ilyen természetes neki, hogy egy meleg sráccal barátkozik?
Létezik egy olyan érzelem, hogy barátság. Barátkozni pedig nem csak azzal szoktunk, akit később meg is d*ghatunk.
Persze lehet, hogy titokban vannak meleg hajlamai, vagy esetleg reménykedik olyasmiben, hogy kipróbálhat veled egyet s mást. De ez csak feltételezés. Én valószínűbbnek tartom, hogy egyszerűen jófejnek tart, és barátkozni akar veled.
Mert a heterók is sok mindent kipróbálnának ,ha mernének.
nagyon sok ilyen hírdetés olvasható az indexen .
A hirdetések 40 alattiak de a zöme 25 év alatti .
Az oknak a kiváncsiságot írják .Ennyi heteró meleg azért mégsem lehet .
jó kis olvasmány: az a címe Felvállalva. Valami Tekla Maerinaiantól ha jól emlékszem. Abban volt egy hasonló helyzet. Ajánlom, olvasd el. már csak szórakozásnak is.
Amúgy, nem mindenki homofób - épp ahogyan az előzők írták. Másrészt pedig, szerintem ez a téma téged túlságosan is foglalkoztat. Ha meleg vagy, akkor az vagy és kész. De ez a tény, nem változtat azon, hogy a ember vagy, lesznek és vannak kollegáid. Lesz munka helyed, ahol nem leszel egyedül. A szociális kapcsolatakat nem szabad hanyagolni. Ha őt nem zavarja, akkor téged se zavarjon. Legyél vele normális. Attól hogy heteró lehet jó haver, anélkül, hogy bármilyen hátsó-szándéka lenne. - Van ilyen. Csak élvezd az életet! És ne csinálj hülyeséget. Adj hálát, hogy lehet barátod, akivel - lehet - a későbbiekben mindent megbeszélhetsz. - Aztán, majd eldőlnek a dolgok. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!