Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves szűz ciki? Privát üzeneteket nem kérek!
Figyelt kérdés
még sose randiztam, sose jártam senkivel, se csók, se szex2017. febr. 19. 08:01
31/38 A kérdező kommentje:
nem járok sehova, nincs lehetőségeim ismerkedni pedig már nagyon szeretnék. nem vagyok csúnya, sok férfi megfordul utánam, buta liba sem vagyok (kedves utolsó!) egyszerűen csak huszonéves koromig nem érdekelt a pasizás most meg mind foglalt meg aki tetszik annak én nem, és fordítva, akikkel randiztam meg hülyék voltak vagy csak azt Akarták. Igen kissé félős, önbizalom hiányos vagyok, és igen ahogy írtad félek a csalodástól és hogy mit gondolnak.
2017. júl. 16. 18:43
32/38 anonim válasza:
Bugyutát mondtam, nem butát. Miért nem jársz?
33/38 anonim válasza:
Én is "azt akarom", mint minden normális, egészséges ember. Vannak szexuális jellegű utalásaim, poénjaim, és még az ismerkedés előtt fontos, hogy kiderítsük ki mit szeret, és hányszor, mert nem 2 hetes kapcsolatra vágyom.
Szerintem az is gond lehet, hogy a felnőtt emberek nyíltan beszélnek a szexről, és te ezt egyből úgy kezeled, mintha csak arra pályáznának.
Ha eddig nem érdekelt a dolog, akkor valószínűleg nincsenek nagy igényeid, és kapcsolatban sem kívánnád.
Az önbizalom és talán önismeret hiány okozza azt, hogy nem tudod megítélni kitől mire számíthatsz, ezért boldog-boldogtalantól úgy félsz, mint kutya a villámlástól. Csak attól félhetsz, amit nem ismersz. Tudod az mbti típusod? Szerintem nem.
34/38 A kérdező kommentje:
mbt mi? nem értem
2017. júl. 16. 19:11
35/38 anonim válasza:
Személyiség teszt. Pszichmókia. Szóval miért nem jársz sehova?
36/38 A kérdező kommentje:
nincs hova de főleg kivel
2017. júl. 16. 19:20
37/38 anonim válasza:
A kérdés óta már 30 éves vagy. Még mindig szűz vagy?
38/38 A kérdező kommentje:
nem már rég nem, azóta 3 éve kapcsolatban vagyok és imádok a párommal szeretkezni 😁
2021. febr. 7. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!