Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, tényleg ciki ha 19 évesen még szűz vagyok?
Pár ismerősömmel elmentünk mcdonaldsba, 3 lány volt rajtam kívűl és 4 fiú. Szóval beszélgettünk általános dolgokról, de aztán a szex téma is feljött, ment az ökörködés..aztán az egyik lány oszt.társam megkérdezte váratlanul, hogy "Te amúgy szűz vagy?" Nem válaszoltam rögtön, mert tudtam, hogy az asztalnál csak nekem nem volt még senkim. Végülis elmondtam, hogy igen az vagyok, de nincs sok közük hozzá. Utána a srácok elkezdtek piszkálódni, hogy apáca vagyok, ez ma már nagyon ciki, fogjak magamnak egy Pasit mert szüzen halok meg. Kiröhögtek és ráadásul haza felé menet egyedül mentem, de az egyik ismerősöm még beszélt velem előtte.Ő megmondta a tutit, szerinte ha most nem szerzek magamnak valakit akkor később senki nem lesz rám kíváncsi. Azt mondta a Férfiak a tapasztalt lányokat szeretik inkább.
Nem szeretnék kalandot, érzelem mentes kapcsolatot. Nem volt még barátom. Nem akarom elhamarkodni, és nem éreztem magam készen eddig egy kapcsolatra.
Szóval ez tényleg ennyire gáz? 😖
A mai világban sajnos az,ahogy ezt szomorúan tapasztaltad is,de egyébként normális,értelmes emberek között nem az.
Ha esetleg tapasztalatszerzésre vágynál,írj.
25f
- Nem ciki!
- Nem igaz! Sok olyan pasi van aki szereti a szűz lányokat! És olyanok is vannak akik kimondottan szeretnek tanító bácsik lenni.
Nekem volt 23 éves szűz barátnőm. Sem én, sem Ő nem tartottuk ezt cikinek, sőt, különlegesnek éreztem magam azért mert nekem adta a szüzességét, épp karácsony szent este :)
Páratlan élmény volt :)
Nem ciki, az én osztálytársaim nyomják hogy: jaj így dugtam meg a csajom tegnap este meg stb.
Nekem még kapcsolatom sem volt és nem látom valószinűnek hogy valakinek kellenék a közeljövőben.
17F
Ha nem találtál még egy erre érdemes párt, az nem gáz.
Ne a szüzességedet akard továbbra sem elveszteni, hanem egy olyan párt keress, aki szeret, és örömmel veszted el vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!