Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, tényleg ciki ha 19...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, tényleg ciki ha 19 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Pár ismerősömmel elmentünk mcdonaldsba, 3 lány volt rajtam kívűl és 4 fiú. Szóval beszélgettünk általános dolgokról, de aztán a szex téma is feljött, ment az ökörködés..aztán az egyik lány oszt.társam megkérdezte váratlanul, hogy "Te amúgy szűz vagy?" Nem válaszoltam rögtön, mert tudtam, hogy az asztalnál csak nekem nem volt még senkim. Végülis elmondtam, hogy igen az vagyok, de nincs sok közük hozzá. Utána a srácok elkezdtek piszkálódni, hogy apáca vagyok, ez ma már nagyon ciki, fogjak magamnak egy Pasit mert szüzen halok meg. Kiröhögtek és ráadásul haza felé menet egyedül mentem, de az egyik ismerősöm még beszélt velem előtte.Ő megmondta a tutit, szerinte ha most nem szerzek magamnak valakit akkor később senki nem lesz rám kíváncsi. Azt mondta a Férfiak a tapasztalt lányokat szeretik inkább.

Nem szeretnék kalandot, érzelem mentes kapcsolatot. Nem volt még barátom. Nem akarom elhamarkodni, és nem éreztem magam készen eddig egy kapcsolatra.

Szóval ez tényleg ennyire gáz? 😖

2016. dec. 3. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a ciki? Hogy ilyen emberekkel barátkozol.
2016. dec. 3. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, és nem kell elsietni! :)
2016. dec. 3. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, mert aki ostobák közt marad, maga is azzá válhat idővel. :D Idióták a többiek, egyáltalán nem gáz, hogy nem voltál még senkivel. :)
2016. dec. 3. 23:26
 14/15 anonim válasza:
Lány vagyok szóval bocsi, de egyáltalán nem gáz. Majdnem 20 éves koromig én is azt gondoltam, hogy már soha nem találok olyan srácot, akit érdekelni fogok és kölcsönös lesz az érdeklődés és be voltam parázva, hogy ha lesz ilyen, akkor mégis hogy fogom bevallani neki, hogy még szűz vagyok. Aztán mikor találkoztam a barátommal és elmondtam neki, akkor semmi gond nem volt. Annyit mondott, hogy rendben akkor várunk és hogy ő nem erőltet semmit, amit nem szeretnék. Aztán az első alkalom nálunk elég spontánra sikeredett, de az biztos, hogy nem cserélném el azt az élményt semmire és ennek így kellett lennie. El kell hinned, hogy akkor fog rád találni az az ember, aki megérdemel, amikor abszolút nem számítasz rá!:)
2016. dec. 4. 01:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Szuzen halsz meg? Haho emberek nem 20 eves korunkig elunk! Ez nem szegyen sokkal inkabb buszkeseg!!! Majd megtalalod akire vagysz. Es elmondom hogy a fiuk tobbsege a szuz lanyokat szereti. Hisz kinek kell olyan lamy akit mar mindenki kiprobalt? Sokkal jobban vagynak olyanra akinek ok az elso!
2016. dec. 11. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!