Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves szűz ciki? Privát üzeneteket nem kérek!
kérdező, én 28 éves korában találkoztam a feleségemmel, aki akkor még szűz volt. én örültem neki.
miért nem randizol senkivel? nem tetszik senki?
Erre mit lehet válaszolni? Csak igent vagy nemet. Ennél többet nem írsz magadról, pedig nem ártana, hogy válaszolni is tudjunk. Privátozni meg nem akarsz.
Hogy a kérdésre válaszoljak: Nem, nem ciki.
De a kérdés: miért nem randiztál soha? Miért nem próbálkoztál pl. társkeresőn se? Ezek messzebbre mutató kérdések, de fontosak. De lehet, jobban is jársz, ha nem fejted ki, a sok kötözködő és troll válaszoló csak lecsapna és csámcsogna rajta. De lehet, csak engem utálnak itt a kérdéseim miatt, mint a bűnt.
Szerintem ez dilis!
Nem ir ki semmit...Privatrot meg nem akar.
Dehogy a kerdesre is valaszoljak : Nem ciki!
Nyilvánvalóan frusztrált, félős, valami nincs rendben a gondolkodásával. Itt a gyakorikérdéseken szinte naponta látni ilyen nőket. Soha nem volt senkijük, sose szexeltek még, nincs tapasztalatuk a párkapcsolatok terén, már azt is bevallották, hogy elvesztegettek rengeteg évet ezzel a totojázással, és ami krvára fel tud idegesíteni ➡ Ezek után ide merik pötyögni, hogy "privát üzeneteket nem kérek". Ehhez iszonyatosan nagy logikátlanság kell és minimum valamilyen fóbia.
Ha azt írtad volna, hogy kérsz privát üzeneteket, szerintem a sok beszélgetőpartnerből akadna jó pár, akivel összeillenétek. Az sem baj ha négyen dugnak meg mire megtalálod az igazit...kit érdekel? Ott tartasz jelenleg, hogy bármit csinálsz, az csak jobb lehet annál amit most nem csinálsz.
Gondolom félsz, hogy valaki csak kihasználna, esetleg nem lenne a férjed utána...stb. Szarj bele. Még ha minden hónapban mással lennél, akkor sem érnéd utól a mai átlagos tinilányokat partnerek száma alapján.
Ennyi az érvelésed, hogy "nem úgy megy az"? :D
Miért, akkor szerinted hogy megy?
Az lesz, amit akarsz. Ha nem akarsz semmit, akkor nézheted a semmit. Rajtad múlik hogy mivé válsz, mit érsz el az életedben. De gondolom egy kicsit sem zavar ez az állapot, különben már nem lennél ebben az állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!