Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 24 éves nő még szűz?
Korábban visszahúzódó kövér lány voltam, nem kerülhettek úgy a pasik...
Aztán most rendszeresen edzek, lefogytam 20 kg-t és eleinte vártam a nagy szerelmet, ezért csak 1-2 orális kalandba mentem bele, közben ismerkedtem és volt jópár randim egy komoly kapcsolat reményében, de nem jött össze.
Viszont én már nagyon vágyok a szexre (naponta van h 3x is végzek önkielégítést) és akár már egy szimpatikus alkalmi kapcsolat során is elveszíteném. De már félek bármilyen férfinek elmondani, hogy még szűz vagyok.
Nem ciki! De szerintem tök felesleges a nagy Ő-re várnod. Így csak megfosztod magad egy csomó jó hancúrtól! :)
27/F
Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy még szűz vagy. Sőt.
A párom is akörül vesztette el. Én 29 voltam, ő pedig 26, amikor megismerkedtünk. Úgyhogy még jöhet az igazi ;) Légy büszke a szüzességedre :)
Az a baj, hogy már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen :)
Ismerkedéskor meg ha netán szóba jön, annyira alapvetőnek gondolják, hogy egy 24 éves szép lány már túl van pár srácon, egyáltalán nem is merem megmondani, h még nem is voltam senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!