Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki, ha 24 éves nő még szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha 24 éves nő még szűz?

Figyelt kérdés

Korábban visszahúzódó kövér lány voltam, nem kerülhettek úgy a pasik...

Aztán most rendszeresen edzek, lefogytam 20 kg-t és eleinte vártam a nagy szerelmet, ezért csak 1-2 orális kalandba mentem bele, közben ismerkedtem és volt jópár randim egy komoly kapcsolat reményében, de nem jött össze.

Viszont én már nagyon vágyok a szexre (naponta van h 3x is végzek önkielégítést) és akár már egy szimpatikus alkalmi kapcsolat során is elveszíteném. De már félek bármilyen férfinek elmondani, hogy még szűz vagyok.

2016. dec. 5. 16:16
1 2
 1/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Te döntöd el mi a ciki. Szóval te annak tartod.
2016. dec. 5. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Elvenném
2016. dec. 5. 16:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt 23 éves szűz barátnőm, nem tartottuk cikinek. Természetesen ehhez az kell hogy mindketten megfelelően érettek legyetek és tudjatok mindent megbeszélni anélkül hogy bárki bármit cikinek érezzen. Exem elmesélte miért maradt addig az, én megértettem, nem is beszéltünk erről sokat, viszont én, kicsit a szokásosnál jobban felnéztem rá, sokkal figyelmesebb voltam vele. Számomra egy plussz volt az hogy neki én voltam az első.
2016. dec. 5. 16:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Már nem hiszek a szerelemben (bár lehet 24 évesen nem kéne feladni még), szóval nem akarok tovább várni a Nagy Ő-re...
2016. dec. 5. 16:26
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Nincs vele baj! Azért hátha jön a "nagy ő"!
2016. dec. 5. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem ciki! De szerintem tök felesleges a nagy Ő-re várnod. Így csak megfosztod magad egy csomó jó hancúrtól! :)

27/F

2016. dec. 5. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy még szűz vagy. Sőt.

A párom is akörül vesztette el. Én 29 voltam, ő pedig 26, amikor megismerkedtünk. Úgyhogy még jöhet az igazi ;) Légy büszke a szüzességedre :)

2016. dec. 5. 16:39
 8/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen :)

Ismerkedéskor meg ha netán szóba jön, annyira alapvetőnek gondolják, hogy egy 24 éves szép lány már túl van pár srácon, egyáltalán nem is merem megmondani, h még nem is voltam senkivel.

2016. dec. 5. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Nincs miert parazni. Azert ha odaersz hogy valaki beteszi jelezd neki ezt. En elvarnam toled, mert kicsit azert tudnam oldani jobban az esetleges szorongast, izgatottsagot. Ha meg valaki csak beteszi neked vagy elojatek soran jobban, hirtelen felnyul okozhat kellemetlenseget.
2016. dec. 5. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Írj, ha gondolod. 24/F
2016. dec. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!