Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek úgy hogy teher az análszex?
Itt volt egy kérdés néhány hete, amiben a csaj arról panaszkodott, hogy elhagyta a pasija, és nem tud ismerkedni, mert pelenkát kell hordjon a széklettartási gondjai miatt.
#13: Szakadhat az izom, ha nem jól, vagy erőszakosan csinálják, de ha a szabályokat betartják, akkor nem lesz tőle gondja.
#14: Szintén mint, #13-nak. Azzal a kiegészítéssel, hogy a bősz anál ellenzők szoktak ide kamu kérdéseket kirakni, hogy lehessen majd hivatkozni rá, meg linkelgetni ;-)
Tehát ti hallottatok, meg olvastatok róla ... tök jó! Exemmel több mint 15 éven keresztül műveltük rendszeresen (az ő kérésére, mert imádta). Jelenlegi párom is kb. 8 éve műveli. Én biszex férfi vagyok, szeretem magamnak is és a barátnőm is szokott felcsatolhatóssal dugni. Én kb tíz éve művelem a magam irányába rendszeresen. Hármunk közül senkinek nincs baja tőle. Ja igen, mi mondjuk felnőttek vagyunk, felelősséggel és tudjuk hogyan kell csinálni ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!