Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek úgy hogy teher az análszex?
Ha neked nem jo ne csinald!
En szeretem, el tudom magam ezert engedni. Es parom nem eroltette...inkabb en kertem ra hogy simogassa ott meg tegye be.
Patom is kis idore minfig attert az elejen mikor popba kiprobaltuk. Azota lehiggadt. De a problema nem az h csak oda akarja...hanem h te oda nem akarod.
Es az gaz h se megbeszelni nem beszeled vele erthetoen v ha nem erti akk meg mindig vele vagy
Es ha neked nem jo akk miert vagy olyan emberrel egyutt aki nem erti meg amit mondasz, hogy neked ez rossz? V ennyire buta v eroszakos....
Sajnalom babam, meg is erdemled h kenyszerdolgokat csinalj, ha ilyen emberekkel jarsz
Tudod, ha te mondod neki, hogy ez neked nem jó, de őt ez nem érdekli, az azt jelenti, hogy ő egy önző tahó, aki téged kb egy tárgynak, vagy a tulajdonának tekint, és nem a társának.
Akkor tennéd legjobban, ha megszabadulnál tőle.
Egyébként meg: ne "szolgáld ki" a pasikat akkor, ha neked az nem jó. Ezért találnak rád mindig az ilyen aberráltak, mert te legfeljebb csak panaszkodsz egy kicsit, de mindenben adod alájuk a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!