Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlány lennék amiatt, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlány lennék amiatt, mert segítette egy nem vonzó kollégámnak a szüzesség elvesztésében?

Figyelt kérdés

Van egy nagyom jó lelkű megértő, kedves 28 éves, nagyon nem vonzó kollégám, aki a Tibike.

Sokat szoktunk beszélgetni, mindig meghallgat és tudom jól hogy nem kell a nőknek, főleg a külseje miatt, emiatt nagyon szomorú és vágyna egy együttlétre.

Mondtam neki, hogy ő ápolja a lelkem és én egyszer ápolnám a testét, és segíthetek, abban hogy legyen végre már nővel.

Így tegnap este átjött hozzám és lefeküdtünk.

Barátnőim akiknek meséltem mind meg voltak botránkozva, hogy milyen rossz lány vagyok és hogy tehettem ilyet.............

2017. febr. 14. 12:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
Értem,hogy jóindulatból tetted,de akkor mostantól az összes gyökér,ronda pasival le fogsz feküdni sajnálatból?Mert van belőlük egy pár,minden napra jutna.Ez egy új fajta "szeretetszolgálat" vagy mi? Szerintem elég gáz,amit tettél,Tibike majd jól eldicsekszik a haverjainak,hogy milyen naiv csajt dugott meg,ráadásul ingyen...
2017. febr. 14. 17:52
 22/26 anonim ***** válasza:
22%

"Szerintetek milyen lehet a szex egy olyan szűz fiúval, akihez nem vonzódsz" Szerintem olyan amilyent TE!!!! (a gyakorlott) ki tudsz hozni belöle. Nem tartalak "rosszlánynak" de mégis innen veszek példát. Azt hiszed, hogy a prostik kuncsafttal nem élveznek néha? Egyik-másik gyakran?

"amúgy többet ilyet nem tennék...." Amit leirtál annak alapján csalodott vagyok. Jofej, érzelemdus, temperamentumos, vagány, önállo értékrendü csajnak gondoltalak. (Oda az illuziom:-((()

2017. febr. 14. 19:03
 23/26 anonim ***** válasza:
22%

Ne foglalkozz azokkal, akik megszólnak érte. Csak irigyek, hogy nem velük feküdtél le.

Tök rendes dolog volt tőled, és sokkal jobb lenne a világ, ha minden lány ilyen lenne.

2017. febr. 14. 19:57
 24/26 anonim ***** válasza:
70%
Na majd csak most kezdődik igazán. Tibike még szerelmesebb lesz beléd mint volt és most már zaklatni is fog vele. 28 éves nyomorultat szabadították magadra. Eddig se a te lelked érdekelte csak így tudott nő közelében lenni és meg is kapott. Nem vagy rossz lány,de én nem tettem volna meg.
2017. febr. 14. 21:18
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
"bárcsak minden lány ilyen lenne" b+ anyád szétrakná a lábát minden szerencsétlen lúzernek akkor is így vélekednél? Minden nőhiányos nyomoronc ömleng itt, hogy milyen rendes vagy. Hát nem ribizli vagy drágaságom, olcsófajta
2017. febr. 15. 08:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy rossz, sőt!! Barátnőid - már bocsi - ostobák. Bárcsak nekem lenne ilyen kedves lány ismerősöm! Ne foglalkozz velük, mit mondanak!
2017. febr. 15. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!