Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlány lennék amiatt, mert segítette egy nem vonzó kollégámnak a szüzesség elvesztésében?
Van egy nagyom jó lelkű megértő, kedves 28 éves, nagyon nem vonzó kollégám, aki a Tibike.
Sokat szoktunk beszélgetni, mindig meghallgat és tudom jól hogy nem kell a nőknek, főleg a külseje miatt, emiatt nagyon szomorú és vágyna egy együttlétre.
Mondtam neki, hogy ő ápolja a lelkem és én egyszer ápolnám a testét, és segíthetek, abban hogy legyen végre már nővel.
Így tegnap este átjött hozzám és lefeküdtünk.
Barátnőim akiknek meséltem mind meg voltak botránkozva, hogy milyen rossz lány vagyok és hogy tehettem ilyet.............
"Szerintetek milyen lehet a szex egy olyan szűz fiúval, akihez nem vonzódsz" Szerintem olyan amilyent TE!!!! (a gyakorlott) ki tudsz hozni belöle. Nem tartalak "rosszlánynak" de mégis innen veszek példát. Azt hiszed, hogy a prostik kuncsafttal nem élveznek néha? Egyik-másik gyakran?
"amúgy többet ilyet nem tennék...." Amit leirtál annak alapján csalodott vagyok. Jofej, érzelemdus, temperamentumos, vagány, önállo értékrendü csajnak gondoltalak. (Oda az illuziom:-((()
Ne foglalkozz azokkal, akik megszólnak érte. Csak irigyek, hogy nem velük feküdtél le.
Tök rendes dolog volt tőled, és sokkal jobb lenne a világ, ha minden lány ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!