Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlány lennék amiatt, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlány lennék amiatt, mert segítette egy nem vonzó kollégámnak a szüzesség elvesztésében?

Figyelt kérdés

Van egy nagyom jó lelkű megértő, kedves 28 éves, nagyon nem vonzó kollégám, aki a Tibike.

Sokat szoktunk beszélgetni, mindig meghallgat és tudom jól hogy nem kell a nőknek, főleg a külseje miatt, emiatt nagyon szomorú és vágyna egy együttlétre.

Mondtam neki, hogy ő ápolja a lelkem és én egyszer ápolnám a testét, és segíthetek, abban hogy legyen végre már nővel.

Így tegnap este átjött hozzám és lefeküdtünk.

Barátnőim akiknek meséltem mind meg voltak botránkozva, hogy milyen rossz lány vagyok és hogy tehettem ilyet.............

2017. febr. 14. 12:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy jó cselekedet volt tőled. Tibike meg igen cseles gyerek, ha minden csajnak ugyanezt adja be :D
2017. febr. 14. 13:34
 12/26 anonim ***** válasza:
23%

Hát ha csak nem Tibike egy nagy xarházi és átvert...

De ha szűz volt akkor semmi gold.

-De áruld már el jó volt-e egy kicsit?

2017. febr. 14. 13:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem űzöl sportot az ilyen ifjoncok megsegítéséből, akkor ez elfogadható...én csak azt nem értem, ha nem vonzó a külseje, az nem zavart, vagy becsukott szemmel a 'bredpittre" gondoltál? Nálam fordítva ez nem menne...
2017. febr. 14. 13:47
 14/26 anonim ***** válasza:
70%

Szard le mások véleményét. Ha te ettől nem érzed rosszul magad, és a kollégáddal is tisztáztatok mindent, akkor semmi gáz. Ettől nem vagy kurv a.

Persze lehet, azért látom így, mert én ugyanezt megtettem az egyik fiú barátommal. Ő 29 volt akkor, én 23. Ráadásul elég jól is néz ki, de valamiért mégsem tudott soha becsajozni. Megbeszéltük, hogy egyszeri alkalom, "olyan" érzelmek nélkül. Ennek már 8 éve, és azóta is jó barátok vagyunk.

2017. febr. 14. 13:48
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
Érdekes gondolkodásotok van: ha pénzt kap az aktusért büdös rbanc, ha meghallgatást akkor milyen jó lelkű. Nem mindkét esetben áru cserél gazdát ergo prostituálódik
2017. febr. 14. 13:50
 16/26 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon rendes vagy kedves kérdező. Bár csak minden nő így viselkedne!
2017. febr. 14. 14:14
 17/26 A kérdező kommentje:

Többen kérdeztétek, hogy legalább jó volt-e

Szerintetek milyen lehet a szex egy olyan szűz fiúval, akihez nem vonzódsz.......amúgy többet ilyet nem tennék....

2017. febr. 14. 14:19
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak is járnak prostihoz, szexelnek velük úgy, hogy nem vonzódnak hozzá. Gondolom olyan lehetett neked is, mint ezeknek a férfiaknak.
2017. febr. 14. 14:33
 19/26 anonim ***** válasza:
26%
Bäszódj meg! :D
2017. febr. 14. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy az, én sem bánnék egy ilyen csaj ismerőst :)
2017. febr. 14. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!